برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي ملل/ بادمجان شکم پر ايتاليايي، باب ذائقه ايراني

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي ملل/ بادمجان شکم پر ايتاليايي، باب ذائقه ايراني
آخرين خبر/ چي لازم دارم: 250 گرم گوشت چرخ کرده 1/8 قاشق چاي خوري نمک ۱/۴ قاشق چاي خوري فلفل سياه ۱/۲ فنجان ريحان و جعفري ريز خرد شده ۱ ليوان گوجه فرنگي خردشده ۲ قاشق غذا خوري روغن کانولاويا روغن زيتون 4 تا 6 عدد ​​بادمجان 1 عدد پيازکوچک ريز خرد شده 2 حبه سيرريزخرد شده ۱ فنجان برنج پخته شده ۱ عدد آبليمو ترش ۱ ليوان آب چطور بپزم: پيازرا با روغن درتابه بريزيد و روي حرارت تفت داده تا کمي سبک و طلايي شود. سپس گوشت را اضافه کرده وترکيب کنيد تا سرخ شود. نمک و فلفل سياه، گوجه‌فرنگي‌هاي خردشده وريحان،جعفري،سير را اضافه کنيد. بادمجانها رو ازطول به دو قسمت تقسيم کنيدو با يک قاشق کمي از گوشت توي بادمجان را تخليه کنيد.برنج را هم توي مخلوط گوشت بريزيد و خوب مخلوط کنيد.توي شکم بادمجانها را با اين مخلوط پرکنيدو درظرفي قرارداده،آب و آبليمورا کنار بادمجان بريزيد و روي حرارت به مدت ۴۰تا۵۰ دقيقه قرار داده تا پخته شودويا درفربا حرارت۳۵۰ درجه به مدت ۲۵دقيقه و يا تا زمانيکه پخته شود،قرار دهيد. نکته:آب را در زماني استفاده کنيدکه برروي حرارت مستقيم قرار داديد و درفر احتياجي به آب ندارد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد