برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

سوپ و آش/ طرز تهيه سوپ مرغ و ليمو

منبع
آکا ايران
بروزرسانی
سوپ و آش/ طرز تهيه سوپ مرغ و ليمو
آکا ايران/ سوپ يوناني مرغ و ليمو از مجموعه دستورغذايي هاي مارتا استوارت است که طرز تهيه آن را براي شما آماده کرده ايم. تخم مرغ که با اضافه کردن کمي آب مرغ گرم به تدريج گرم مي شود، به سوپ غلظت و بافتي خامه اي مي دهد. تکه هاي مرغ هم اين سوپ را غذايي مقوي و سالم مي کنند. مواد لازم: آب مرغ ۵ پيمانه فيله مرغ ۲۳۰ گرم برنج ۱/۲ پيمانه تخم مرغ ۲ عدد ليمو ۲ عدد شويد ۱/۲ پيمانه فلفل سياه به ميزان لازم طرزتهيه: ۱-در قابلمه اي روي حرارت بالا آب را بجوشانيد و مرغ را در آن بگذاريد. حرارت را کم کرده و اجازه دهيد براي ۱۵ دقيقه پخته و نرم شود. مرغ را از قابلمه خارج کرده، کنار بگذاريد تا خنک شود و بعد آن را تکه تکه کنيد. ۲- در قابلمه اي ديگر کمي آب بجوشانيد و برنج را بپزيد، سپس آن را آبکشي کرده و به همراه تکه هاي مرغ، به آب مرغ اضافه کنيد. آن ها را بجوشانيد و سپس حرارت را کم کرده و بگذاريد تا ريز قل بزنند. ۳- تخم مرغ و آبليمو را با هم بزنيد تا يکدست شوند. ۱ ملاقه از آب مرغ گرم سوپ را در ترکيب تخم مرغ بريزيد و فورا مواد را هم بزنيد. سپس ترکيب را در سوپ بريزيد. برگ هاي شويد و کمي فلفل سياه هم به سوپ اضافه کنيد و آن را فورا ميل کنيد. ۴-بعد از اضافه کردن ترکيب تخم مرغ به سوپ، نگذاريد که سوپ بجوشد و گرنه تخم مرغ مي بندد و ظاهر خامه اي سوپ را تغيير مي دهد. نکاتي در رابطه با تهيه ي سوپ يوناني مرغ و ليمو: ۱- از فيله ي بدون پوست و استخوان سينه ي مرغ استفاده کنيد. ۲- به جاي برنج مي توانيد از رشته ي سوپ با شکل دلخواه استفاده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد