ميز اردور/ روش تهيهي تارتهاي ميوهاي
تابناک با تو/ امروز تصميم داريم شما را با شيوهي پخت تارت ميوهاي آشنا کنيم. شيريني خوشمزهاي که ميتوانيد با کمک آن، از ميهمانان عيد خود پذيرايي کنيد. با ما همراه باشيد. چي لازم داريم: شکر: نصف پيمانه کره (به دماي اتاق رسيده باشد): نصف پيمانه وانيل: يک چهارم قاشق چايخوري تخم مرغ: يک عدد آرد الک شده: 1 پيمانه کرم کاستارد*: به ميزان لازم چطوري درست کنيم: ابتدا کره را در ظرفي ريخته، شکر را به آن اضافه و خوب مخلوط ميکنيم تا يکدست شوند. سپس وانيل و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط ميکنيم. پس از آن آرد الک شده را اضافه ميکنيم. مواد را خوب با دست ورز ميدهيم تا کاملا يکدست شوند. خمير به دست آمده را داخل کيسه قرار داده و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار ميدهيم. قالبهاي مخصوص تارت را با چرب کرده و از خمير داخل آنها ميريزيم. سپس در فر قرار ميدهيم. پس از پخته شدن، کرم کاستارد را روي تارت ريخته و با ميوههاي مختلف تزيين ميکنيم. *مواد لازم براي تهيه کرم کاستارد: وانيل: نصف قاشق چايخوري نشاستهي ذرت: سه قاشق سوپخوري زردهي تخم مرغ: دو عدد شکر: نصف پيمانه شير: دو پيمانه چطوري درست کنيم: ابتدا شير را با شکر به خوبي مخلوط کنيد تا شکر حل شود. مقداري از شير را روي نشاسته ريخته و خوب هم بزنيد تا رقيق شود. کم کم مقدار بيشتري شير به نشاسته اضافه کنيد و در آخر آن را با مخلوط شير و شکر خوب مخلوط کنيد تا يکنواخت شوند. زردهي تخم مرغ ها را يکي يکي به مواد افزوده و با هم زن خوب بزنيد. مواد آماده شده را روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شده و به غلظت ماست خامهاي برسد. وقتي کرم غليظ شد، وانيل را به آن اضافه کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد