سوپ و آش/ غذاي محلي قزوين که از امتحانش پشيمان نمي شويد
پارسه گرد/ کله جوش از غذاهاي محلي قزوين و بسياري از شهرهاي ايران است. ميتوانيد بهجاي سبزي خشک از سبزي تازه يا شنبليله استفاده کنيد. چي لازم دارم: گوشت چرخ کرده 500 گرم گردو 100 گرم پياز 500 گرم سبزي 1 قاشق سوپخوري پياز سرخ شده 2 قاشق سوپخوري کشک 150 گرم زردچوبه به ميزان لازم نمک و فلفل به ميزان دلخواه روغن به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا پياز را رنده کرده و پس از اينکه آب آنرا گرفتيد با گوشت چرخ کرده، نمک و ادويه مخلوط کنيد. گوشت را خوب ورز دهيد سپس آنرا بهصورت گلولههاي کوچک درست کرده و در روغن و پياز داغ تفت دهيد. سپس در ظرف ديگري سبزيهاي خشک را ريخته و با 2 تا 3 پيمانه آب بگذاريد تا بجوشد. وقتي آب آن نصف شد کشک و گردو را اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد. کله جوش آماده است ميتوانيد آنرا با نان سنگک ميل کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد