شام/ خوراک مرغ و قارچ، اولين شام سال نو
آخرين خبر/ چي لازم دارم: 680 گرم قارچ ورقه شده ۱/4 فنجان روغن ۱/4 فنجان رب گوجه فرنگي ۱/2 فنجان جعفري ساطوري ويا چرخ شده 1 قاشق غذاخوري کره 1 قاشق غذاخوري آرد 4 تکه مرغ بدون پوست 1 عدد پيازريز خرد شده 4 حبه سيربزرگ ريزخرد کرده 1 قاشق چايخوري خشک ريحان 1 فنجان سوپ مرغ ۱ فنجان گوجه فرنگي خشک شده در روغن زيتون چطور بپزم: توي ظرفي روغن بريزيد وروي حرارت قرار داده ،تا گرم شود. سپس تکه هاي مرغ را در روغن قرار دهد تا سرخ و طلايي شود. کمي نمک و فلفل روي مرغ بپاشد.در روغن باقي مانده،پياز،سير و ريحان را بريزيدو روي حرارت تفت داده تا نرم شود. قارچ، گوجه فرنگي و نمک و فلفل را روي پياز بريزيدوتفت داده تا آب قارچ کشيده وکمي سرخ شود.سوپ مرغ ،رب گوجه فرنگي را روي قارچ بريزيد و تکه هاي مرغ را اضافه کنيدو روي حرارت گذاشته به مدت ۱۰-۱۲ دقيقه تا مرغ پخته شود. سپس آرد را با کره در ظرفي بريزيد و روي حرارت تفت داده تا بوي خامي آرد گرفته وکمي سرخ شود.بعددر کمي آب حل کرده وبه مرغ اضافه کنيد.تا سس مرغ غليظ وپخته شود.در آخر با ريحان وجعفري خرد شده تزيين وسرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد