سيمرغ/ پخت يک شيريني خوشمزه براي پذيرايي از ميهمانان نشان از کدبانويي و هنرمندي خانم هاي خانه است. ايام نوروز بهترين زمان براي ديدار تازه کردن است و شما نيز در اين ايام مي توانيد هنرتان را به رخ ديگران بکشيد! در اين مطلب دستور تهيه شيريني خانگي بسيار خوشمزه اي را براي شما تدارک ديده ايم. با دکتر سلام همراه باشيد.
شيرينيهاي نوروزي يکي از اجزاي اصلي ديد و بازديدهاي نوروزي هستند. ما به شما پيشنهاد ميکنيم به جاير شيرينيهاي حاضري با دستور زير يک شيريني خانگي عالي به نام شکوفه قند براي پذيرايي از ميهمانان نوروزيتان درست کنيد.
چي لازم دارم:
روغن جامد : ۲۲۵ گرم
پودر شکر : يک پيمانه
وانيل : يک چهارم قاشق چاي خوري
جوش شيرين : يک قاشق سوپ خوري
آرد سفيد : ۴ پيمانه
چه جوري درست ميشه:
روغن را با پودر شکر بزنيد تا يکدست و سبک شود. سپس وانيل را اضافه کنيد.
جوش شيرين و آرد الک شده را به تدريج اضافه کرده و ورز دهيد، به طوري که توپهايي که در دست درست مي کنيد، متلاشي نشود.
خمير را در نايلون قرار داده و براي يک ساعت در دماي محيط استراحت دهيد.
سپس با وردنه به قطر نيم سانت باز کنيد و با کاترهاي دلخواه کاتر بزنيد و در سيني چرب شده قرار دهيد.
سپس زرده زده شده را با برس روي آن بکشيد و با کنجد خام تزيين کنيد و در فر که با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد از قبل گرم کردهايد به مدت ۱۵ دقيقه قرار دهيد.
چند نکته مهم در درست کردن شکوفه قند
۱. اگر خمير ۲۴ ساعت روي ميز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمي خورد.
۲. ميتوان در خمير از اسانسهاي مختلف مانند پودر زنجفيل، دارچين، هل و … استفاده کرد و شيرينيهاي يکرنگ يا دو رنگ با طعمهاي مختلف تهيه کرد. حتي ميتوان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتري مصرف شود.
۳. فقط اسانس و يا پودر کاکائو را بايد قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنيد.
۴. ميتوانيد براي تزيين رويه از شکلاتهاي ريز هم استفاده کنيد که در اين صورت نيازي به رومال کردن با تخم مرغ نيست.
۵. ميتوانيد خلال پسته را کمي خرد کنيد و بعد از باز کردن خمير، روي آن بريزيد و خيلي آرام وردنه را يک بار روي خمير حرکت دهيد تا درون خمير فرو رود، سپس به سليقه خود کاتر بزنيد.
۶. اگر تمايل داشتيد که شيريني دو رنگ بپزيد نيازي نيست روي شيريني چيزي بزنيد زيرا در پخت دو رنگ به هم ميچسبند.
۷. براي پيمانه کردن آرد بهتر است پيمانه به اندازه حداقل يک سوم بند انگشت سرخالي باشد تا شيريني لطيفتر شود.
۸. به جاي ورز دادن ميتوانيد از چرخ گوشت يا غذاسازي استفاده کنيد.
۹. اين خمير به دليل اين که هيچگونه مواد فاسد شدني در آن به کار نرفته، ماندگاري زيادي دارد.
۱۰. مي توانيد اين شيريني را شش ماه در يخچال و يک سال در فريزر نگه داريد و هر زمان که تمايل به پخت داشتيد، شب قبل از يخچال خارج کرده و در محيط آشپزخانه قرار دهيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد