ميز اردور/ به ماکاروني و پاستا طعمي خاص ببخشيد
سوران/ آشنايي با روش تهيه سس فلفل چي لازم دارم: فلفل قرمز: 5عدد (تند) روغن زيتون: نصف پيمانه فلفل دلمهاي: يک عدد (ترجيحا قرمز) سير: يک حبه (رنده شده) پودر موسير: 2 قاشق مرباخوري فلفل قرمز: 3 قاشق مرباخوري نمک: به ميزان لازم آويشن: 2 قاشق مرباخوري زعفران: يک قاشق چايخوري پودر پياز: 2 قاشق مرباخوري چه جوري درست ميشه: ابتدا فلفل دلمهاي و فلفل قرمز را خرد کرده و به همراه روغن زيتون داخل غذاساز يا ميکسر بريزيد تا نرم و يکدست شوند. مقداري کره داخل تابه ريخته و همه ادويهها را داخل کره کمي تفت دهيد. سير را رنده کرده و به ادويه اضافه کنيد و چند ثانيهاي صبر کنيد تا سير کمي برشته شود. پوره فلفل را به سير معطر اضافه کرده و کمي تفت دهيد تا همه مواد به خوبي تفت بخورند. بهتر است بيشتر آب سس تبخير شود. نکته: در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پنير فتا هم به اين سس اضافه کنيد. اين سس را ميتوانيد در شيشه دربسته به مدت دو تا سه هفته در يخچال نگهداري نماييد. در صورت تمايل مقداري جعفري، ريحان يا نعنا تازه ريز شده هم به سس اضافه کنيد. اگر خيلي تمايل به مواد تند نداريد از فلفل قرمز شيرين استفاده کرده و مقدار فلفل قرمز را کاهش دهيد. اين سس را ميتوانيد روي ماکاروني، پاستا، مرغ، انواع گوشت و حتي پيتزا استفاده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد