ميز اردور/ «کاپ ميگو فلفلي با خامه ترش»، شيک و مجلسي
ايران کوک/ چي لازم دارم: ميگو 12 عدد خامه ترش 1/2 ليوان خمير فيلو مقدار لازم جعفري مقداري ليمو ترش 1 عدد فلفل قرمز 1/2 قاشق چايخوري روغن زيتون 4 قاشق چايخوري چه جوري درست ميشه: فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود ، ميگوها را بشوييد و تميز کنيد. مقداري از پوست ليمو ترش را رنده کنيد و همراه با ميگو ، روغن زيتون ، فلفل و کمي نمک داخل کاسه اي بريزيد و خوب مخلوط کنيد سپس ميگوها را داخل سيني فر بگذاريد و 5 دقيقه در فر قرار دهيد تا کباب شوند در اين فاصله کاپ ها را آماده کنيد ، خمير فيلو را به 12 مربع يک اندازه برش بزنيد ، روي خمير ها مقداري روغن مايع بزنيد و داخل قالب کاپ کيک قرار دهيد سپس قالب را 10 دقيقه در فر قرار دهيد تا لبه نان ها طلايي شود. پس از آماده شدن کاپ ها ، مقداري خامه ترش داخل هر کاپ بريزيد و روي آن چند برگ جعفري و 1 ميگوي کباب شده قرار دهيد ، روي ميگوها کمي آب ليمو ترش بريزيد و سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد