برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ «توپک هويج» چه جوري درست ميشه؟

منبع
بروزرسانی
ميز اردور/ «توپک هويج» چه جوري درست ميشه؟
ماهنامه سفره ايراني/ چي لازم دارم: سينه مرغ (چرخ شده): 400 گرم تخم مرغ: يک عدد آرد سمولينا: يک دوم پيمانه کره: يک ق س هويج (رنده شده): 2 عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم شبت (خرد شده): به مقدار لازم روغن: براي سرخ کردن چه جوري درست ميشه: 1. کره را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد. هويج درشت رنده شده را در آن تفت دهيد. 2. سينه مرغ چرخ شده را در ظرف مناسبي قرار دهيد. شبت خردشده و هويج تفت داده شده را اضافه کنيد. 3. تخم مرغ، نمک، فلفل سياه و آرد سمولينا را اضافه کنيد. مواد را به خوبي ورز دهيد و حدود 40 الي 50 دقيقه در يخچال قرار دهيد. گلوله هايي از مواد جدا کرده و کف دست خود شکل دهيد. آنها را در روغن داغ سرخ کنيد.