عصرانه/ با شيريني محلي گيلان کامتان را شيرين کنيد
سوران/ دستور تهيه «شيريني ميانپر گردويي» چي لازم دارم: کره 100 گرم روغن جامد نصف پيمانه گردو و شکر از هر کدام 1/4فنجان ماست دو قاشق غذاخوري بيکينگ پودر و مغز هل از هر کدام يک قاشق چايخوري تخم مرغ يک عدد آرد و پودر قند به ميزان لازم دارچين يک قاشق مرباخوري روغن مايع نيم ليتر چه جوري درست ميشه: حيف است در ايام عيد طرز تهيه شيريني از مردمان خوش قلب گيلان برايتان آموزش ندهيم. ابتدا کره، روغن جامد، ماست، بيکينگ پودر و تخممرغ را با هم مخلوط کرده آرد را کمکم به آن اضافه کنيد. در انتها به مدت نيم ساعت خمير را با دست ورز دهيد تا خمير به دست نچسبد. حال خمير را در کيسه پلاستيکي ريخته و دو ساعت در يخچال بگذاريد. گردو را درشت خرد کرده با شکر، دارچين و مغز هل مخلوط کنيد. روي سيني يا تخته مقداري آرد ريخته خمير را با وردنه باز کنيد تا به صورت يک ورق نازک در آيد. با نعلبکي خمير را به صورت دايرههاي مساوي در آوريد. داخل اين دايره يک قاشق بزرگ از مخلوط گردو بريزيد، لبههايش را به صورت نيم دايره بسته و در يک قابلمه کوچک پر از روغن سرخ کنيد، روي شيرينيها پودرقند بريزيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد