برترين ها/
چي لازم دارم:
خمير تارت
کره ي بدون نمک 180 گرم
شکر 120 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شکلات نيمه شيرين (ساده) ذوب شده و سرد شده 600 گرم
خامه ي سبک 60 ميلي ليتر
عصاره وانيل 1 قاشق چايخوري
شکلات کاملا خرد شده 165 گرم
خامه فرمي غليظ 150 ميلي ليتر
کره ي بدون نمک 1 قاشق سوپخوري
پودر کاکائوي شيرين نشده 45 گرم
چطور بپزم:
1- خمير تارت را رول کنيد تا به اندازه ي يک قالب تارت 25 سانتي متري در آيد. آن را به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
2- فر را از قبل تا دماي 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
3- روي خمير تارت يک ورق فويل آلومينيوم بکشيد و با استفاده از وزنه هاي پخت، لوبيا يا برنج خشک آن را ثابت کنيد. خمير تارت را 10 دقيقه بپزيد. دماي فر را تا 180 درجه کم کنيد و سپس 10 دقيقه ي ديگر آن را بپزيد. فويل و وزنه ها را برداريد و 10 دقيقه ي ديگر بپزيد تا زماني که خمير طلايي قهوه اي شود. سپس اجازه دهيد تا کاملا سرد شود.
4- براي مواد داخل آن ، کره و شکر را بزنيد تا نرم شوند. تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و هر دفعه خوب بزنيد. زدن را به مدت 2 دقيقه ي ديگر ادامه دهيد تا زماني که مخلوط روشن شود و حجم آن افزايش يابد. شکلات سرد شده را بزنيد. آن را با خامه و وانيل مخلوط کنيد. اين مواد را درون پاستري سرد شده بريزيد و حداقل 6 ساعت در يخچال قرار دهيد.
5- براي تهيه ترافل ها، قطعات شکلات را در کاسه بريزيد. خامه و کره را در قابلمه اي مخلوط کرده و تقريبا آن را به جوش بياوريد. اين مخلوط را روي شکلات ريخته و خوب هم بزنيد تا شکلات ذوب و نرم شود. آن را کنار بگذاريد تا سرد شود. روي آن را بپوشانيد و حدود 40 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا زماني که به اندازه کافي جهت رول کردن به شکل گلوله هاي کوچک سفت شود.
6- دست هاي خود را با کمي کاکائو آغشته کنيد و با 1 قاشق چايخوري گلوله هايي از اين مواد درست کنيد. ترافل ها را در کاکائو بغلتانيد و تا زمان مصرف در فضاي سرد بگذاريد.
7- بلافاصله پيش از سرو، تارت را از يخچال درآورده و با ترافل ها تزئين کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد