عصرانه/ طرز تهيه شيريني چيپسي فندقي
ايران کوک/ چي لازم دارم: کره 100 گرم آرد 1 و 1/4 ليوان شکر 1/2 ليوان شکر قهوه اي 1/2 ليوان فندق خرد شده 1 ليوان شکلات چيپسي 1 ليوان جوش شيرين 1/2 قاشق چايخوري تخم مرغ 1 عدد نمک 1/4 قاشق چايخوري اسانس وانيل 1 قاشق چايخوري چه جوري درست ميشه: فر را با دماي 160 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود ، کره ( نرم شده در دماي اتاق ) و شکر سفيد و قهوه اي را داخل کاسه اي بريزيد و 3 دقيقه بزنيد تا نرم و کرکي شود سپس تخم مرغ و اسانس وانيل را اضافه کنيد و 1 دقيقه ديگر بزنيد. داخل کاسه اي مواد خشک ( آرد ، جوش شيرين ، نمک ) را مخلوط کنيد ، مواد خشک را به مخلوط کره اضافه کنيد ، با قاشق مخلوط کنيد تا يکدست شود سپس شکلات چيپسي و فندق خرد شده را اضافه کنيد. ته سيني فر کاغذ روغني قرار دهيد ، از مايه شيريني با قاشق برداريد و به شکل گرد و با فاصله روي سيني فر قرار دهيد ( بدليل اينکه شيريني در زمان پخت وا ميرود با فاصله مناسب روي سيني قرار دهيد ). سيني را داخل فري که از قبل روشن کرده ايد و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقيقه قرار دهيد تا شيريني ها طلايي شوند ، پس از پخت سيني را از فر خارج کنيد و اجازه دهيد شيريني ها خنک شوند سپس شيريني ها را داخل ظرف بگذاريد و سرو کنيد. نکته ها : در صورتي که شکر قهوه اي در دسترس نداريد از همان مقدار شکر سفيد استفاده کنيد ، اگر شکلات چيپسي نداريد از خرده هاي شکلات استفاده کنيد ، به جاي فندق از انواع مغزها ميتوانيد استفاده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد