ايران کوک/
چي لازم دارم براي: 6 نفر
سينه يا ران مرغ 6 تکه
بادام زميني يا بادام هندي 1 ليوان
پودر کاري 3 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوري
پياز درشت 1 عدد
آبليمو 2 قاشق غذاخوري
چه جوري درست ميشه:
پياز را ريز خرد کنيد و در مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود. پودر کاري را اضافه کنيد و تفت دهيد تا بوي ادويه کاري بلند شود سپس تکه هاي مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ مرغ تغيير کند.
بادام زميني يا بادام هندي را داخل ميکسر بريزيد يا چرخ کنيد تا خوب خرد و يکدست شود ( بادام بايد بافتي مانند بافت گردوي فسنجان پيدا کند ).
بادام هاي ميکس شده را به مرغ اضافه و مخلوط کنيد. سپس 3 ليوان آب به مواد اضافه کنيد و حرارت را کم کنيد تا مرغ ها کاملا بپزيند و خورش بجوشد و به روغن بيافتد.
پس از جا افتادن خورش زعفران و آبليمو را اضافه کنيد و 10 دقيقه ديگر بگذاريد خورش آرام بجوشد. سپس خورش کاري مرغ را به همراه برنج ساده سرو کنيد ( بهترين انتخاب براي اين خورش استفاده از برنج هل يا برنج ساده است ).
حاضر است در : 200 دقيقه
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد