برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ «خورش کاري مرغ»، غذايي خوشمزه براي امروز

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
ناهار/ «خورش کاري مرغ»، غذايي خوشمزه براي امروز
ايران کوک/ چي لازم دارم براي: 6 نفر سينه يا ران مرغ 6 تکه بادام زميني يا بادام هندي 1 ليوان پودر کاري 3 قاشق غذاخوري زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوري پياز درشت 1 عدد آبليمو 2 قاشق غذاخوري چه جوري درست ميشه: پياز را ريز خرد کنيد و در مقداري روغن تفت دهيد تا نرم شود. پودر کاري را اضافه کنيد و تفت دهيد تا بوي ادويه کاري بلند شود سپس تکه هاي مرغ ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ مرغ تغيير کند. بادام زميني يا بادام هندي را داخل ميکسر بريزيد يا چرخ کنيد تا خوب خرد و يکدست شود ( بادام بايد بافتي مانند بافت گردوي فسنجان پيدا کند ). بادام هاي ميکس شده را به مرغ اضافه و مخلوط کنيد. سپس 3 ليوان آب به مواد اضافه کنيد و حرارت را کم کنيد تا مرغ ها کاملا بپزيند و خورش بجوشد و به روغن بيافتد. پس از جا افتادن خورش زعفران و آبليمو را اضافه کنيد و 10 دقيقه ديگر بگذاريد خورش آرام بجوشد. سپس خورش کاري مرغ را به همراه برنج ساده سرو کنيد ( بهترين انتخاب براي اين خورش استفاده از برنج هل يا برنج ساده است ). حاضر است در : 200 دقيقه با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد