فوت آشپزي/ ترفندهاي پختن سريع انواع گوشت
سوران/ قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطي از سرکه و روغن سالاد که به ميزان مساوي با هم مخلوط کرده ايد قرار دهيد. گوشت ناپز: يک قاشق شربت خوري سرکه به آب غذا اضافه کنيد . گوشت سفت و چغر: مايه اي مرکب از بخش هاي مساوي سرکه و آب گوشت گرم شده تهيه کنيد. مدت 2 ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانيد. استيک يا بيفتک: فقط کافي است مخلوط از سرکه و روغن روي آن بماليد و بگذاريد دو ساعت بماند. مرغ ناپز: اگر مي خواهيد يک مرغ پير را بپزيد, قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خيس کنيد, علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه يک جوجه تازه سال را خواهد گرفت! براي آنکه گوشت هاي سفت يا برخي از مرغهاي ديرپز, زودتر پخته شود: قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطي از سرکه و روغن سالاد که به ميزان مساوي با هم مخلوط کرده ايد قرار دهيد. اگر هنگام پختن گوشت هاي سفت مقدار بسيار کمي جوش شيرين در آب بريزيد زودتر خواهد پخت. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد