از شما/ ماهي شکم پر
عکاس خونه/ ارسالي از لطفا در آشپزي من چاپ کنيد اسدي #ماهي شکم پر ماهي قزل الا يا سالمون يک عدد گشنيز وجعفري سا طوري شده 1پيمانه (مقدار گشنيز بيشتر باشه ) زرشک 1/5 قاشق غذاخوري مغز گردو خرد شده يا پودر شده اندازه 1استکان رب انار 1/5 قاشق غذاخوري نمک وفلفل و زرد چوبه مقداري پياز متوسط حلقه کرده 1عددروغن زيتون يا مايع 1 استکان کره وزعفران دم داده مقداري طرز تهيه ماهي وقتي ميخريد بگين استخوان وسط ماهي دربياره تميز کنه ولي سر ودم ماهي نزنه اصلا بعد ماهي تميز شسته شکمش تميز شسته ودست بکشيد رو گوشت شکم اگر احساس کردي که سيخ داره با چاقو يا مو گير را حت بيرون بکشيد دونه دونه بعد داخل ظرفي گذاشته حد و د 4قاشق آبليمو وروغن مخلوط ميکنيم نمک وفلفل وزردچوبه ميريزي مخلوط ميکنيم و داخل شکم ماهي وروي ماهي ماليده پياز حلقه شده چند تا داخل شکم ماهي وروي ماهي گذاشته سلفون کشيده و حدود نيم ساعت کنار ميگذاريمبعد 1تا2قاشق روغن داخل ماهيتابه ريخته سبزي ساطوري شده ريخته کمي تفت داده مغز گردو پودر شده زرشک ورب انار ونمک وفلفل وزردچوبه ميريزي مخلوط ميکنيم زير گاز خاموش ميکنيم ( خودم بخاطر عطرش کمي آويشن ومرزنجوش کف دست پودر کردم و داخل مواد ريختم مخلوط کردم )بعد ماهي رو با دستمال خشک کرده واز مواد داخل شکم ماهي ميزاريموقتي داخل شکم پر کرديم با نخ سوزن تميز ميدوزيمداخل ظرف پيرکس مستطيلي با برس چرب ميکني وماهي داخل ظرف گذاشته وروي ظرف سلفون ميکشيم و چند سوراخ با سر کارد ميکنيمبعد داخل فر که از قبل روشن کرديم گذاشته با دماي 185 درجه حدود 20دقيقه تا نيم ساعت ميپزهداخل يک کاسه کره حدود 50 گرم با 1قاشق غذاخوري زعفران دم داده مخلوط کرده رو ماهي ماليده گريل روشن ميکني ميزاريم روي ماهي کمي برشته بشه
"مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."