غذاي اصلي/ دستور تهيه کبابي خوش طعم از گيلان
سوران/ طرز تهيه کباب سيخي (کباب محلي استان گيلان) چي لازم دارم:
گوشت هشت تکه فيله
بادنجان دو عدد
گوجهفرنگي هشت عدد
پياز هشت عدد
سيبزميني و سيخ چوبي هشت عدد
نمک و زعفران به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا سيبزميني و پيازها را پوست گرفته و بادنجانها را حلقه حلقه ميکنيم به ترتيب؛ پياز، گوشت، بادنجان، سيبزميني و گوجهفرنگي را سيخ زده و درون يک قابلمه ميچينيم و روي آن آب، نمک و زعفران ميريزيم و براي مزهدار شدن آن چند تکه چربي گوسفند در ته قابلمه چيده و با حرارت ملايم ميگذاريم پخته شود.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد