شيريني ها/ طرز تهيه بستني تيراميسو، بدون تخم مرغ
همشهري آنلاين/ تيراميسو دسر محبوب ايتاليائيهاست که به شکلهاي مختلف تهيه ميشه. اين بستني دسري بسيار خوشمزه و خوش طعمه و يک راه خوبه براي مصرف بستني وانيلي باقي مونده تو فريزر. چي لازم دارم: آب ۱۵۰ ميليليتر شکر ۱۵۰ گرم پنير ماسکارپونه ۲۵۰ گرم کرم فرش (يا خامه ترش ) ۲۵۰ گرم عصاره وانيل يک قاشق چايخوري قهوه فوري ۳ قاشق چايخوري آب داغ ۳ قاشق غذاخوري پودر کاکائو جهت تزئين بيسکويت (ليدي فينگر) ۹۰ گرم چه جوري درست ميشه: 1. آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در يک قابلمه کوچک روي حرارت به جوش آوريد تا شکر حل شود. 2. اجازه دهيد شربت خنک شود و آنرا داخل يخچال قرار دهيد. 3. در يک کاسه کرم فرش fraiche يا خامه ترش ، وانيل و پنير ماسکارپونه را باهم مخلوط کنيد. 4. شربت شکر خنک شده را اضافه و خيلي مختصر هم بزنيد. 5. قهوه را با آب و شکر باقي مانده حل کنيد و اجازه دهيد خنک شود. 6. مخلوط کرمي را در يک قالب پلاستيکي به مدت ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد. 7. ۲ ساعت که گذشت قالب را بيرون آوريد هم بزنيد و دوباره در يخچال قرار دهيد. 8. بعد از اين زمان در دستور گفته شده است که بستني را در دستگاه بستني ساز بريزيد و آنرا بزنيد در حدي که فقط غلظت و ثبات پيدا نمايد. من اين آيتم رو براي خودم حذف کردم. 9. به بستني که بايد در فريزر بمونه زمان بيشتري دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود. 10. يک قالب را با نايلون بسته بندي بپوشانيد 11. بيسکويتها را دو قسمت کنيد. 12. ۱/۳ از ترکيب کرمي آماده شده را دا خل قالب بريزيد و آنرا با ليسک پهن نماييد روي آنرا بيسکويت بچينيد و قالب را با ترکيب کرمي و بيسکويت پر نماييد. 13. روي قالب را بپوشانيد و آنرا در فريزر قرار دهيد. 14. براي سرو کردن قالب را بيرون آوريد. 15. اجازه دهيد بستني هم دما با محيط شود ( يک زمان کوتاه ). 16. قالب را روي ظرف مورد نظر برگردانيد و نايلون را جدا نماييد. 17. روي آنرا پودر کاکائو الک کنيد و به تکههاي دلخواه برش دهيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد