غذاي ملل/ تارت پنير با سبزيجات را مثل فرانسوي ها عالي بپزيد
برترين ها/ تارت پنير و سبزيجات را مي توانيد به عنوان ميان وعده، يا يک ناهار سبک و حتي شام ميل کنيد. خلاصه اينکه اين غذا براي اکثر وعده ها مناسب است. چي لازم دارم: آرد (الک شده): 300 گرم کره سرد (خرد شده): 120 گرم تخم مرغ: 3 عدد نمک: به ميزان لازم بيکينگ پودر: 2 ق چ پنير خامه اي: 300 گرم کلم بروکلي: 200 گرم فلفل دلمه اي (خلالي خرد شده): 1 عدد چطور بپزم: 1- داخل کاسه اي آرد، بيکينگ پودر و نمک را ريخته و مخلوط کنيد. سپس کره را به آن افزوده و به وسيله نوک انگشت مخلوط کنيد تا به شکل خرده نان درآيد. بعد 2 عدد تخم مرغ را به آن افزوده و با دست مخلوط کنيد تا به صورت خمير درآيد. 2- خمير آماده شده را روي سطح صاف، کمي ورز دهيد تا يکدست شود. سپس آن را درون کيسه اي نايلوني گذاشته و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد تا استراحت کند. 3- با استفاه از وردنه اي خمير را روي سطح آردپاشي شده باز کنيد. سپس در قالب تارت مربع شکل به ابعاد 22 سانتي متري پهن کرده و به وسيله دست کناره هاي آن را مرتب کنيد. بعد در طبقه وسط فر از قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا بپزد. سپس خارج کرده و بگذاريد تا خنک شود. 4- داخل کاسه اي پنير خامه اي و يک عدد تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد و روي تارت بريزيد. سپس کلم بروکلي و فلفل دلمه اي را روي آن بريزيد. 5- تارت را يک بار د يگر در طبقه وسط فر از قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پخت آن کامل شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد