بهترين راهکار ها براي درست کردن خوشمزه ترين غذاها!
برترين ها/ براي درست کردن ژله بستني چه زماني بايد بستني را به ژله اضافه کرد؟ يک بسته ژله را با يک پيمانه آب جوش مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا ذرات ژله حل شود.بعد بگذاريد ژله خنک شود.حالا يک پيمانه بستني را که به دماي محيط رسيده به ژله سرد شده اضافه کنيد.ظرف ژله را قبل از اينکه بستني را اضافه کنيد داخل يخچال بگذاريد.اگر ژله گرم باشد باعث مي شود ژله بستني اتان دورنگ شود. براي درست کردن مرباي توت فرنگي بايد روي توت فرنگي آب بريزيم؟ نه لازم نيست آب اضافه کنيد. وقتي شکر را روي توت فرنگي ريختيد بگذاريد يک شب در يخچال بماند و بعد روي حرارت بگذاريد مربا با آب توت فرنگي پخته مي شود.اگر آب اضافه کنيد مربايتان شل مي شود. بهترين راه براي طعم دار کردن گوشت چيست؟ اگر گوشت شما کبابي است،پياز و فلفل و آب ليموي تازه. اگر خورشي است چند عددبرگ بو کافي است. جوز هندي هم طعم و بوي خوبي به گوشت خورشي مي دهد. سالم ترين روش براي سرخ کردن پياز و سبزيجات را توضيح دهيد؟ بهترين روش براي سرخ کردن پياز اين است که بايد روي حرارت کم باشد و آرام آرام سرخ شود. در پايان هم بايد روغن اضافه را بگيريد.براي سبزيجات هم سالم ترين روش پخت، بخار پز کردن است اما اگر مي خواهيد سبزي را تفت دهيد روي حرارت کم باشد تا جايي که رنگ سبزي عوض نشود. براي ا ينکه ته چين شل نشود چه کار بايد کرد؟ اگر ته چين شما شل مي شود حتما نسبت مواد اصلي که برنج و مرغ و ماست است بيشتر از تخم مرغ شماست.يا اينکه زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است. براي درست کردن فلافل نخود را بايد از قبل بپزيم؟ نخود فلافل بايد 24 ساعت قبل از پخت خيس شود و بعد نخود خيس خورده را چرخ کنيد. چرا مربا بعد از پخت تغيير رنگ مي دهد؟ اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هيچ وجه تغيير رنگ نمي دهد.در پايان پخت مربا يک دوم قاشق چايخوري جوهر ليمو را در يک قاشق سوپ خوري آب حل کنيد و روي مربا بريزيد. آرد سوخاري خانگي را چطور درست کنيم؟ پودر نان 500 گرم، پودر سير، پودر تخم گشنيز، فلفل سياه، فلفل قرمز، زردچوبه،پودر جوز هندي، نمک، پودر پياز و پودر پاپريک از هر کدام نصف قاشق غذا خوري. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنيد. اگر روي کيک خانگي طلايي نشود چه کار بايد کرد؟ درجه فر بايد تنظيم باشد. اگر روي کيک برشته نشود بهتر است چند ثانيه گريل را روشن کنيد. طرز تهيه مرباي گيلاس را توضيح دهيد؟ مواد لازم: يک کيلو گرم گيلاس و يک کيلو و دويست گرم شکر و يک دوم قاشق چايخوري جوهر ليمو طرز تهيه:هسته هاي گيلاس را بگيريد و دوباره بشوييد.شکر را روي گيلاس بريزيد و روي حرارت بگذاريد.وقتي غليظ شد جوهر ليمو را در يک قاشق سوپ خوري آب حل کنيد و روي مربا بريزيد. بعد از اينکه چند جوش زد مربا را از روي حرارت برداريد. بهتر است مربا را يک شب درون ظرف پخته شده در محيط آشپزخانه بگذاريد تا بماند. بعد در شيشه هاي مورد نظرتان بريزيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد