غذاي اصلي/ "خورشت هلو"؛ غذايي با ميوه هاي تابستاني
مجله پزشکي دکتر سلام/ براي 5 تا 6 نفر چي لازم دارم: 5 عدد هلو 2 عدد ران مرغ 1 عدد سينه مرغ 1 پيمانه روغن به ميزان لازم نمک 2 /1 پيمانه پياز ريز شده 4 ق س آب ليموي تازه 1 ق س آرد 1 ق س زعفران حل شده 6-5 عدد آلو بخارا بدون هسته 1 ق م شکر چطوري درست کنم: 1. تکههاي مرغ را شسته و پوست شان را جدا و آنها را نصف کنيد. سپس با 2 قاشق سوپخوري روغن و 2/1 قاشق مرباخوري نمک مرغ را مزه دار کرده و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار دهيد. 2. پياز را با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت داده تا طلايي شود. تکههاي مرغ را اضافه کرده و آنها را تفت دهيد. کمي آب گرم اضافه کنيد تا روي سطح مرغ را بگيرد و بگذاريد بپزد. 3. آب ليموي تازه، شکر و زعفران را به خورش اضافه کنيد. آرد را در يک کاسه با 3 قاشق آب سرد حل کنيد، سپس آن را به خورش اضافه کنيد و صبر کنيد تا خورش کمي جا بيفتد. در اين زمان آلو بخاراها را بشوييد و آنها را به مدت 15 دقيقه داخل آب جوش خيس کنيد، سپس به خورش اضافه کنيد. 4. هلوها را پوست گرفته، هسته آنها را در آورده و آنها را خرد کنيد. هلو هاي خرد شده را در يک تابه با 3 قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند، سپس آنها را به خورش اضافه کنيد تا پخته شوند ولي له نشوند. خورش را بچشيد و در صورت نياز آب ليمو و شکر بيشتري اضافه کنيد. وقتي خورش آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و سرو کنيد. نکته به جاي هلو از کمپوت هلو هم ميتوانيد استفاده کنيد و آب کمپوت هلو را براي پخت مرغ استفاده کنيد. در صورت استفاده از کمپوت، شکر را حذف کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد