برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ ته ديگ آردي، براي برنج هاي مهماني!

منبع
بروزرسانی
ميز اردور/ ته ديگ آردي، براي برنج هاي مهماني!
وب سايت آشپزباشي/ ته ديگ آردي از مجموعه دستورغذايي هاي ايراني است که ما، طرز تهيه آن را براي شما آماده کرده ايم. شما مي توانيد اين ته ديگ ترد و خوشمزه را براي همه برنج هاي خود استفاده کنيد و تحسين مهمانانتان را برانگيزيد . در ضمن اگر مايل هستيد مي توانيد ته ديگ آرد با زيره ، کنجد يا سياه دانه درست کنيد . چي لازم دارم: آرد ۳ قاشق غذاخوري آب ۱ ليوان نمک به ميزان لازم زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوري روغن ۴ قاشق غذاخوري چطور بپزم: 1- آرد را با آب و نمک مخلوط مي کنيم. زعفران دم شده را به آن اضافه مي کنيم. 2- روغن را در قابلمه ريخته، کمي که داغ شد آرد و آب را داخل آن مي ريزيم. 3-مي توانيد بعد از ۳ دقيقه که ته ديگ خودش را گرفت برنج را روي آن بريزيد و دم کنيد. نکاتي در مورد طرز تهيه ي ته ديگ آردي: 1- اين ميزان مواد براي ته قابلمه سايز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتري داريد به نسبت سايز مواد را افزايش دهيد. 2- غلظت مواد شما بايد مثل ماست رقيق باشد.
عکس تزئيني است.