وب سايت آشپزباشي/ ته ديگ آردي از مجموعه دستورغذايي هاي ايراني است که ما، طرز تهيه آن را براي شما آماده کرده ايم. شما مي توانيد اين ته ديگ ترد و خوشمزه را براي همه برنج هاي خود استفاده کنيد و تحسين مهمانانتان را برانگيزيد . در ضمن اگر مايل هستيد مي توانيد ته ديگ آرد با زيره ، کنجد يا سياه دانه درست کنيد .
چي لازم دارم:
آرد ۳ قاشق غذاخوري
آب ۱ ليوان
نمک به ميزان لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوري
روغن ۴ قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
1- آرد را با آب و نمک مخلوط مي کنيم. زعفران دم شده را به آن اضافه مي کنيم.
2- روغن را در قابلمه ريخته، کمي که داغ شد آرد و آب را داخل آن مي ريزيم.
3-مي توانيد بعد از ۳ دقيقه که ته ديگ خودش را گرفت برنج را روي آن بريزيد و دم کنيد.
نکاتي در مورد طرز تهيه ي ته ديگ آردي:
1- اين ميزان مواد براي ته قابلمه سايز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتري داريد به نسبت سايز مواد را افزايش دهيد.
2- غلظت مواد شما بايد مثل ماست رقيق باشد.
عکس تزئيني است.
بازار