ذائقه ها/ سالاد مرغ و کدو، ضامن سلامتي و اندام شما
برترين ها/ متاسفانه تعداد سکته هاي مغزي و قلبي در جوان و ميانسان و پير هر لحظه در حال افزايش است. براي پيشگيري از اين اتفاق، تغذيه نقش مهمي دارد. اگر سعي کنيد چربي و قند را در برنامه غذايي تان به حداقل برسانيد و به جاي آنها از سبزيجات و کاهو استفاده کنيد، قطعا به سلامتيتان خيلي کمک کرده ايد. چي لازم دارم: سينه مرغ (مکعبي خردشده): 2 عدد کدو: 6 عدد جعفري (ساطوري خردشده): 4 ق س گوجه گيلاسي: 1 پيمانه سير (رنده شده): 1 عدد فلفل قرمز (ريز خردشده): 1 عدد آب ليمو ترش: 1 عدد پنير پارمزان: به ميزان لازم نمک، فلفل سياه و سفيد: به ميزان لازم روغن زيتون: 3 ق س چطور بپزم: 1. کدو را پوست کنده و با استفاده از رشته کن مانند اسپاگتي رشته کنيد. 2. 1 قاشق سوپخوري روغن زيتون را درون تابه بزرگي ريخته و روي حرارت متوسط بگذاريد تا گرم شود. سپس کدو را درون آن حدود 3 دقيقه تفت دهيد تا کمي رنگ آن تغيير کرده و نرم گردد؛ ولي له نشود. بعد از روي حرارت برداشته و روي دستمال آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافه آن خارج شود. 3. داخل تابه ديگري 1قاشق سوپخوري روغن زيتون گرم کرده، سپس سينه مرغ را داخل آن ريخته و حدود 10 دقيقه تفت دهيد تا همه قسمت هاي آن طلايي رنگ شده و کاملا بپزد. بعد کدو را به آن افزوده، هم زده و از روي حرارت برداريد. 4. گوجه گيلاسي و جعفري را به مواد افزوده و تا زماني که گوجه گيلاسي نرم و آب آن تبخير شود، تفت دهيد. سسپس از روي حرارت برداشته و کنار بگذاريد. 5. داخل کاسه کوچکي آب ليموترش، بقيه روغن زيتون، سير، نمک و فلفل را ريخته و خوب مخلوط کنيد. 6. سالاد را داخل ظرف ريخته و سس آماده شده را روي آن بريزيد. بعد پنير پارمزان و فلفل قرمز را روي آن ريخته و سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد