ميز اردور/ پارفه آجيلي؛ يک ايده خاص براي مهماني هاي خاص
پارسينه/ در لغت در زبان فرانسه Parfait به perfect تکميل بودن اشاره دارد و به دسري گفته ميشد که از لابه هاي متعدد يخمکي و از شهد و تخم مرغ و خامه و ميوه و خشکبار و گاهي ژله و بستني و کارامل و سس هاي شکلاتي و خامه و .. تشکيل ميشود و معمولا در گيلاس و ليوان هاي بلند تهيه و سرو ميشود. انواع پارفه: پارفه هاي آمريکايي از لايه هاي بستني تشکيل شده اند که بين آن لايه ها ، ميوه قرار دارد وروي آن را با سس ميوه يا کارامل مي پوشانند. اما پارفه ي اصل فرانسوي يک نوع بستني است که از تخم مرغ، شکروخامه تشکيل مي شود. پارفه ها ممکن است در گيلاس سرو شوند يعني بستني را در گيلاس بريزند و روي آن را با ميوه و سس دلخواه تزيين کنند ويا ممکن است چند نوع بستني ميوه اي يا انواع ديگر بستني را لايه لايه روي هم قرار دهند وفريزکنند وبين اين لايه ها مويه و سس بريزيد وبعد سرو کنند. البته دراين مورد اگر بخواهيد بستني ها شکل و رنگ خود را حفظ کنند. بايد يک لايه بستني را کمي شل کنيد ودرقالب مورد نظر پرس کنيد وبه مدت 4 ساعت در فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد و بعد لايه ي بعدي را به همين روش بريزيد و فريز کنيد البته نکته ي مهم دراين مورد آن است که هر لايه بايد کاملاً خودش را بگيرد و بعد لايه ي ديگر را روي آن بريزيد. چي لازم دارم (براي ۴ نفر): ۱/۴آرد ذرت ۴عدد زرده تخم مرغ ½ ۲پيمانه آجيل مخلوط ½ ۲ پيمانه کشمش ۱/۲پيمانه عسل ¼ ۱ پيمانه شير ۱ ق چ پودر وانيل ¼ ق چ نمک ۱۰۰ميلي ليتر خامه فرم گرفته چه جوري درست ميشه: ۱.شکر ، آرد ذرت و نمک را بريزيد و باهم مخلوط کنيد. در يک کاسه ديگر زرده هاي تخم مرغ را مخلوط کنيد سپس مخلوط آرد ذرت را کم کم به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا مخلوط نرم و غليظي حاصل شود. ۲.شير و وانيل را باهم مخلوط کنيد سپس آن را روي حرارت قرار دهيد تا حباب هايي لبه قابلمه تشکيل شود حال بايد آن را از روي حرارت برداريد آن را به آرامي داخل کاسه بريزيد و مواد را باهم مخلوط کنيد تا شير با بقيه مواد مخلوط شود دوباره مواد را داخل قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کرم نرم و غليظي به دست بيايد سپس از روي حرارت برداريد تا کمي خنک شود خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنيد کرم حاصل را به مدت ۴ ساعت داخل يخچال قرار دهيد . ۳- در اين فاصله آجيل مخلوط را داخل يک کاسه مناسب بريزيد و آن را خرد کنيد کشمش و عسل را هم اضافه کنيد مواد را خوب با هم مخلوط کنيد آن را هم داخل يخچال قرار دهيد تا خنک شود.موقع سرو کرم مخلوط آجيل را به صورت لايه لايه داخل ليوان هايي که آماده کرده ايد بريزيد و دسر سرو کنيد . با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد