ميز اردور/ مرباي آلوورا؛ پر خاصيت ترين مرباي دنيا
آخرين خبر/ چي لازم دارم: آلووراي تازه پوست گرفته و خردشده : يک کيلوگرم شکر : يک کيلو گرم آب : ۷۰۰ گرم اسانس آلوورا : ۲ قطره آبليموي تازه : يک قاشق غذاخوري چطوري درست کنم: 1– آلوورا را پوست بگيريد و ژلهاي وسط آن را بيرون بياوريد و به صورت حبهاي خرد کنيد. 2-آلووراي خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فريزر بگذاريد. 3 – بعد از اينکه آلوورا را از داخل فريزر بيرون آورديد آنها را درون ظرف ريخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روي آنها بريزيد. سپس اجازه دهيد ترکيب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دماي محيط قرار بگيرد. 4– ترکيب شکر و آلوورا را روي حرارت بالا قراردهيد تا جوش بيايد. بعد از اينکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقيقه و البته با در بسته اجازه دهيد با حرارت سوزني به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقيقه ديگر بجوشد. 5– ۸۰۰ گرم باقيمانده از شکر را در اين مرحله داخل ظرف ريخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنيد. با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد تا شکر کاملا در آب حل شود. 6– سپس ترکيب آب و شکر را روي حرارت بگذاريد تا زماني که به نقطه جوش برسد. 7– هنگام جوشيدن کف شکر سطح آب ميآيد که بايد آنها را با يک قاشق برداريد. 8– حرارت گاز را ملايم کنيد و اجازه دهيد به مدت يک ساعت همينطور بجوشد. 9– وقتي که ترکيب کمي غليظ شد آلوورا و شکري را که قبلا پختهايد روي شربت بريزيد و بگذاريد حدود ۱۵ دقيقه با حرارت ملايم بجوشد، آبليمو را هم اضافه کنيد. 10– مرباي شما آماده است فقط اجازه دهيد که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنيد. نکته: اگر نتوانستيد اسانس آلوورا پيدا کنيد ميتوانيد وانيل را جايگزين آن کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد