ميز اردور/ مرباي گوجه فرنگي يک مرباي متفاوت و خوش طعم
فردا/ چي لازم دارم: گوجه فرنگي مينياتوري يا گيلاسي يک کيلو شکر يک کيلو هل ساييده نصف قاشق چايخوري آب ليموترش ۳ قاشق غذاخوري چطوري درست کنم: اين مربا دسري با گوجه فرنگيهاي تزييني يا گيلاسي تهيه ميشود. با دو ليوان آب و شکر شهد تهيه کنيد. روي پوست گوجه فرنگيها را با نوک کارد تيز چاک کوچکي دهيد. اکنون همه آنها را درون ظرف محتوي آبجوش قرار دهيد. پس از حدود ۵ دقيقه بيرون آوريد و سپس آنها را داخل آب سرد بريزيد و بعد با نوک انگشت به آرامي پوست آنها را بگيريد. سپس آنها را درون شهدي که در حال غليظ شدن است قرار دهيد و اجازه دهيد با حرارت ملايم حدود ۵ دقيقه بجوشد. پس از ۵ دقيقه پودر هل ساييده و الک کرده و سپس آب ليموترش را اضافه کنيد و حرارت را خاموش کنيد و اجازه دهيد مربا خنک شود. بعد داخل يخچال قرار دهيد و صبح روز بعد داخل شيشه استريل شده بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد. نکته براي تهيه مربا گوجه فرنگي گيلاسي: اين مربا تزيين بسيار زيبايي جهت کاناپههاي پنير و مربايي و همچنين دسرها خواهد بود. در صورت تمايل ميتوانيد دو تا ۳ قاشق گلاب هم هنگام ريختن پودر هل، به مربا اضافه کنيد. اين مربا قبل از اضافه کردن گوچه فرنگيها بايد به غلظت رسيده باشد، چون بعد از اضافه کردن گوجه فرنگيها فرصت زيادي نداريم. اين مربا نبايد زياد بپزد، زيرا هم گوجهها کاملا له ميشوند و شکل خود را از دست ميدهند و هم رنگ مربا تيره ميشود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد