ميز اردور/ کَندي کارامل؛ کاراملِ قالبي و نرم
برترين ها/ چي لازم دارم: 1.5 پيمانه (360 ميلي ليتر) خامه پرچرب (35 تا 40 درصد چربي) 1 پيمانه (200 گرم) شکر سفيد 2/3 پيمانه (140 گرم) شکر قهوه اي 1/3 پيمانه کورن سيروپ 1.5 قاشق چاي خوري اسانس وانيل خالص 1.5 قاشق چاي خوري نمک تصفيه شده 1 قاشق غذاخوري (13 گرم) کره، قطعه قطعه شده چطوري درست کنم: 1-داخل يه قالب مربع شکل 8 اينچي (20 سانتي متري) رو با فويل بپوشونيد و روي فويل رو کمي با کره چرب کنيد. 2-داخل يه ظرف ضخيم خامه، شکرها و کورن سيروپ رو با هم مخلوط کنيد و روي حرارت متوسط بذاريد و مرتب با يه قاشق چوبي هم بزنيد تا به جوش بياد. بعد هم زدن رو متوقف کنيد و در صورت نياز فقط قابلمه رو از روي حرارت بلند کنيد و بچرخونيد و اگه روي ديواره قابلمه کريستال هاي شکر ديديد به کمک يه برس مخصوص شيريني پزي که و آب گرم کريستال ها رو بشوريد و داخل قابلمه بفرستيدشون. کنار ظرف کارامل دماسنج مخصوص آشپزي بذاريد و مواد رو با حرارت متوسط رو به زياد بجوشونيد و به همين ترتيب ادامه بديد تا به دماي 250 درجه فارنهايت (121 درجه سانتيگراد) برسيد. 3-بعد ظرف رو از روي حرارت برداريد و وانيل، نمک و کره رو بهش اضافه کنيد و کاملا مخلوطشون کنيد و بلافاصله داخل قالب بريزيد و اجازه حداقل براي 2 ساعت بمونه تا سرد بشه و شکل بگيره. 4-بعد ميتونيد با کاتر پيتزا يا چاقو به اندازه هاي دلخواه ببريدش و با سلفون و يا کاغذ روغني کاورشون کنيد و به اين شکل براي چند هفته تو دماي اتاق (و يا يخچال) خوب ميمونن. 5-با اين مقدار مواد 64 تا کارامل يک اينچي خواهيد داشت. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد