ناهار/ دستور تهيه «مرغ تندوري»
ايران کوک/ چي لازم دارم: ران مرغ 6 عدد . ماست 1 ليوان . پياز 1 عدد . سير 2 حبه . فلفل سبز تند 2 عدد زنجبيل رنده شده 1 قاشق چايخوري . آبليمو 2 قاشق غذاخوري . زيره سابيده 1 قاشق چايخوري تخم گشنيز سابيده 1 قاشق چايخوري . رنگ خوراکي قرمز چند قطره . روغن و نمک مقداري چطور بپزم: مرغ ها را بشوييد و با استفاده از چاقو روي سطح مرغ ها شيارهايي ايجاد کنيد سپس ران هاي مرغ را به مدت 30 دقيقه داخل آب نمک سرد خيس دهيد ( در اين مدت ظرف را داخل يخچال بگذاريد ). براي تهيه سس مخصوص تندوري پياز ، سير ، ماست ، آبليمو ، چند قاشق روغن مايع ، ادويه ها ، نمک و رنگ خوراکي را داخل ميکسر بريزيد و بزنيد تا يکدست شوند ( ميتوانيد به جاي رنگ خوراکي از زعفران يا زردچوبه استفاده کنيد ). ران هاي مرغ را از ظرف اب نمک خارج کنيد و همراه با سس تندوري داخل کيسه فريزر بريزيد و خوب تکان دهيد تا تمام سطح مرغ ها به سس آغشته شود سپس به مدت حداقل 8 ساعت داخل يخچال بگذاريد تا مرغ ها خوب مزه دار شوند. پس از استراحت مرغ ها را از کيسه فريزر خارج کنيد ، فر را با حداکثر دما روشن کنيد و مرغ ها را داخل سيني فر بچيينيد و داخل فر بگذاريد تا کباب شوند ( براي طعم و رنگ بهتر پس از 15 دقيقه مرغ ها را از فر خارج کنيد و به سس آغشته نماييد و مجدد داخل فر بگذاريد ). ميتوانيد مرغ ها را با جوجه گردان فر کباب کنيد يا مرغ ها را داخل هواپز آماده کنيد ؛ پس از اينکه تمام مرغ ها کباب شدند در ظرف بگذاريد و همراه با ماست و .. سرو کنيد ( ميتوانيد به جاي ادويه هاي گفته شده از 2 قاشق چايخوري ادويه گرام ماسالا استفاده کنيد ). با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد