ميز اردور/ باباغانوش؛ سسي که در دنيا معروف است
سوران/ يکي از سس هاي خيلي معروف توي دنيا باباغانوش هست. اين سس لبنانيه و تشکيل شده از بادمجان و ارده و مثل هوموس نه تنها در لبنان بلکه توي کل دنيا رواج داره. باباغانوش معمولا به عنوان مزه سرو ميشه يا همراه ساندويچ خورده ميشه و همراه خيلي مناسبي براي پيتاي تست شدست. اگر از مزه ارده خوشتون مياد حتما طرفدار اين سس خواهيد شد. چي لازم دارم: دانه کاج تست شده (براي تزئين) يه ميزان لازم روغن زيتون به ميزان لازم بادمجان (بزرگ) 1 عدد اَرده 1و1/2 ق غ سير 1حبه ماست ساده 1 ق غ نمک وفلفل به ميزان لازم آب ليمو ترش 1 ق غ سماق 1/2 ق چ پودر فلفل قرمز 1/2 ق چ تا1 ق چ چه جوري درست ميشه: 1-براي شروع فر رو روي دماي425 درجه فارنهايت يا220درجه سانتي گراد روشن کنيد. 2-بادمجان ها رو از طول نصف کنيد و چند برش روش ايجاد کنيد،کمي روغن زيتون بزنيد. 3-و براي30-40دقيقه داخل فر بگذاريد تا کباب بشه. 4-در اواخر پخت حتما کنار فر بايستيد تا نسوزه وقتي بادمجان ها کباب شدند آنها رو از فر خارج کرده و بگذاريد تا کمي خنک شود. 5-سپس داخل بادمجان ها رو با کمک قاشق خالي کنيد. 6-ماست،ارده ،آب ليمو،سير و ادويه ها رو به بادمجان اضافه کنيد و با غذاساز تا زماني بزنيد که به پوره اي کرمي و لطيف تبديل بشه. 7-درنهايت داخل ظرف بکشيد و با سماق،دانه کاج،روغن زيتون و جعفري تزئين کنيد و به همراه پيتاي داغ ازش لذت ببريد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد