غذاي ملل/ خوراک گوشت و بادام با ظاهري هوسانگيز و عطري دلبرانه!
کافه فردا/ چي لازم دارم: ۱۵۰ گرم بادام ۷۵۰ گرم گوشت گاو يک و نيم ليوان آب ۲ عدد پياز ۵ حبه سير ۱ استکان روغن زيتون ۲ عدد گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي ۱ عدد سقز (همان عصاره درخت سقز که به نام آدامس طبيعي در عطاري ها به فروش مي رسد ) ۲ قاشق مربا خوري دارچين يک سوم استکان خامه نمک چه جوري درست ميشه: بادام را در آب گرم قرار دهيد تا پوستش نرم شود. پوست بادام را در آورده در تابه بدون آنکه روغن اضافه کنيد تفت دهيد تا رنگش خيلي خفيف طلايي شود. گوشت را به شکل مکعب هاي کوچک بريده همراه آب در ديگ ريخته تا زماني که آبش خشک شود بپزيد. پياز و سير را رنده کرده همراه روغن زيتون سرخ کنيد. روي پياز و سير سرخ شده گوشت پخته، گوجه رنده شده، رب، سقز له شده، و نمک را اضافه کرده چند دقيقه ديگر به سرخ کردن ادامه دهيد. وقتي موادتان کاملا پخته به روغن افتاد. به آن خامه، دارچين و بادام هاي تفت داده شده را افزوده بعد از يک دقيقه ظرف را از روي حرارت برداريد. خوراک را گرم سرو کنيد. نکته. از سقز در فرني هم استفاده ميشود. وقتي سقز را در آب حل ميکنيد بوي خيلي خوبي مي دهد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد