شيريني ها/ دستور تهيه «چيزکيک موزاييکي »
خراسان/ چي لازم دارم: بيسکويت پتي بور -200 گرم پنير خامه اي- 200 گرم خامه پاستوريزه- 200 گرم کره- 100 گرم وانيل - يک چهارم قاشق چاي خوري شکر – يک ليوان پودر ژله آناناس يا آلوئه ورا- يک بسته آبجوش – نصف ليوان ژله آلبالو ، پرتقال ، کيوي يا هر ميوه به دلخواه - (از هر کدام يک بسته) چطور بپزم: ابتدا هر يک از ژله ها را جداگانه در يک ليوان آبجوش بن ماري کنيد و در ظرف هاي جداگانه در يخچال بگذاريد تا خودش را بگيرد. سپس از قالب درآوريد و مکعبي برش بزنيد.بيسکويت ها را پودر کنيد و با کره اي که در دماي اتاق نرم شده ، مخلوط کنيد تا حالت شني پيدا کند. کف ظرف يا قالب کمربندي بيسکويت را بريزيد و با دست فشرده کنيد و يک ساعت در فريزر قرار دهيد. پنير وخامه را با همزن مخلوط کنيد. شکر و وانيل را هم اضافه کنيد و هم بزنيد.يک بسته ژله آلوئه ورا را در نصف ليوان آبجوش بن ماري کنيد . وقتي خنک شد به مخلوط پنير اضافه کنيد.تکه هاي ژله رنگي را روي بيسکويت هاي فشرده شده با کمي پنير بريزيد و به آرامي مخلوط پنير را روي آن اضافه کنيد. قالب چيز کيک را ۳ ساعت در يخچال بگذاريد، سپس با خامه و تکه هاي ژله تزئين و سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد