غذاي اصلي/ «رولت مرغ حلقه اي» با مغزي خوشمزه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: آرد سفيد:300 گرم(3 پ) خامه:3 ق س نمک:1/2 ق مرباخوري گشنيز خرد شده يا خشک:2-3 ق س آب"300ميلي ليتر (2 پ) ماء الشعير:١/٤ پ مرغ پخته خرد شده :يک عدد سينه زرشک:3-4 ق س آبليمو:به دلخواه نمک.فلفل:به ميزان لازم پنير پيتزا:به دلخواه پياز درشت:1 عدد روغن جهت سرخ کردن چطور بپزم: ابتدا آرد و نمک و خامه و گشنيز و ماء الشعير را باهم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه ميکنيم تا خمير لطيفي بدست بياد و به دست نچسبد خمير را در نايلون گذاشته و به مدت 15-20 دقيقه استراحت ميدهيم. پياز را خرد کرده و سرخ مي کنيم.سينه مرغ خرد شده و فلفل دلمه را به پياز اضافه کرده و با نمک و فلفل تفت مي دهيم.سپس زرشک را اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. در پايان آبليمو و پنير را اضافه مي کنيم.و بعد از پختن اجازه مي دهيم تا مواد سرد شود. خمير را به 8 قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را به صورت مستطيل (خيلي نازک)پهن کرده و مقداري از مواد را روي خمير چيده(از هر طرف 1 سانت فاصله داشته باشه.و بصورت رولت ميپيچونيم. بعد دوسر رولت را به هم وصل کرده و فشار مي ديم(ميتونيد دستتو روکمي خيس کنيد) ودو طرفش رو در روغن سرخ مي کنيم هرچي خمير رو نازک تر صاف کنيد حلقه هاي تردتري را خواهيد داشت.اين غذا رو بهتره با سس قرمز ميل کنيد ميتونيد به جاي مرغ و زرشک از ژامبون دودي مرغ و سس خردل و کمي پنير خامه اي استفاده کنيد درکل مواد دروني بايد ترش مزه باشه با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد