سوپ و آش/ طرز تهيه يک سوپ براي پاکسازي بدن در فصل بهار
بيتوته/براي پاکسازي بدن در فصل بهار بهتر است از غذاهاي سبک مانند سوپها بهره برد. در اين مقاله طرز تهيه يک سوپ را به شما آموزش مي دهيم که با آن بتوانيد بدن تان را پاکسازي کنيد. دستيار تخصصي طب سنتي ايران با اشاره به طرز تهيه سوپي ساده مناسب فصل بهار براي پاکسازي بدن از مواد زائد گفت: بهتر است در فصل بهار از غذاهاي سبک مانند سوپها بهره برد چرا که مصرف سوپ ها در فصل بهار کبد را پاکسازي کرده و به سلامت بدن کمک ميکند. وي درباره تدابير پاکساري در فصل بهار اظهار داشت: بهار فصل کمخوري است، پرخوري در بهار زمينه ساز بيماريهاي آزاردهنده و عود بيماريهاي خفته است، شربت آبليمو و "موهيتو" نوشيدنيهايي مناسب براي فصل بهار هستند. وي افزود: بهار فصل نوشيدن سکنجبين است و بهتر است جرعه جرعه نوشيده شود. البته مخلوط کردن سکنجبين در آب جوش و خوردن ناشتاي آن ميتواند اثراتي مفيد براي بدن داشته باشد. اين دستيار تخصصي طب سنتي ايران تصريح کرد: بهتر است در فصل بهار از غذاهاي سبک مانند سوپها بهره برد. جو پوست کنده يک پيمانه، جعفري يک پيمانه، گشنيز يک پيمانه، رب انار شيرين يک قاشق غذاخوري، رب انار ترش يا آبليمو يک قاشق غذاخوري، هويج متوسط 2 عدد، روغن زيتون يک قاشق غذاخوري، نمک و فلفل به ميزان لازم و زعفران 2 رشته ريخته شود. اين سوپ يک ترکيب ساده ولي پرفايده براي برداشتن بار مواد زائد از کبد است چرا که ترکيبات آن مواد مانده در مجاري کبدي را به سمت مجاري خروجي سوق مي دهند. اين دستيار تخصصي طب سنتي ايران خاطر نشان کرد: از اين سوپ روزي 2 تا 3 پياله ميتوانند مصرف کنند, همراه با اين سوپ نان مصرف نکنند و 2 ساعت قبل تا 2 ساعت بعد از آن نيز چيزي نخورند؛ ترجيحاً گوشت يا آب گوشت به آن اضافه نکنند اما اگر آب گوشت اضافه کرديد پياز يا زردچوبه فراموش نشود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد