شيريني ها/ «شيريني شکلاتي با خمير پسته» براي عاشقان طعمهاي خاص
آخرين خبر/ مواد لازم: شکلات تلخ 180گرم پسته 120 گرم شکلات 90 گرم تخم مرغ 3عدد بزرگ شکر ½ پيمانه روغن مايع 1قاشق غذاخوري پودر وانيل ⅛ قاشق چايخوري نمک مقدار کمي خلال پسته مقداري طرز تهيه: براي تهيه مواد مياني، ¼ پيمانه شکر را با ¼ پيمانه آب بر روي شعله متوسط جوش بيآوريد. مواد را هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود. سپس شربت را کناري قرار دهيد. زردههاي تخممرغ (2 عدد) را بزنيد و شکلات نيمهشيرين را ذوب کرده و اجازه دهيد خنک شود. زردههاي تخممرغ را در کاسهاي نشکن در ظرفي که در آن آب در حال جوشيدن است قرار دهيد و آنها را با قاشق هم بزنيد تا زمانيکه زردهها گرم شوند. (در حدود 2 دقيقه) زردهها را با دور متوسط همزن بزنيد و شربت قند را به آن اضافه نماييد، سرعت همزن را زياد کنيد و مخلوط زرده و شربت را هم بزنيد تا خنک و سبک شوند. (در حدود 3 دقيقه) سرعت همزن را کم کنيد و شکلات آب شده را به آرامي به مخلوط زرده اضافه نماييد. در حدود 45 دقيقه اين مخلوط را در يخچال قرار دهيد تا سفت شود. براي تهيه شيرينيها، پسته شور (مغز پسته نمکزده) را در غذاساز بريزيد و آنرا خرد کنيد تا حدي که خمير مانند شود. خمير پسته و بقيه شکر را در ظرفي بريزيد و آنها را با دور متوسط همزن برقي بزنيد تا يکنواخت شوند. سپس سفيده تخممرغ (1 عدد)، وانيل و نمک را اضافه کنيد و تمام مواد را با دور متوسط همزن با هم مخلوط کنيد. فر را با دماي 350 درجه سانتيگراد گرم کنيد و روي سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. مخلوط پسته را در يک قيف آشپزي بريزيد و اين خمير را از درون قيف بر روي سيني (به شکل دايرههايي با قطر 2.5 سانتيمتر) قرار دهيد، طوريکه ميان هر دو خمير 2.5 سانتيمتر فاصله باشد. شيرينيها را در حدود 10 دقيقه و يا تا زمانيکه ديوارههاي آن ها طلايي شود بپزيد. سپس اجازه دهيد تا در دماي اتاق کاملا خنک شوند. شيرينيها را طوريکه قسمت صاف آنها رو به بالا باشد بر روي کاغذ روغني قرار دهيد. بر روي نيمي از شيرينيها 1.5 قاشق چايخوري از مخلوط شکلات را قرار دهيد و نيم ديگر شيرينيها را بر روي آن ها قرار دهيد. به مدت 1 ساعت آنها را در فريزر قرار دهيد. براي تهيه لعاب شکلاتي روي شيرينيها، شکلاتهاي تلخ (50٪) خرد شده را در کاسهاي نشکن بريزيد و ظرف را بر روي آب در حال جوش قرار دهيد تا شکلات ذوب شود. شکلات مذاب را از روي حرارت برداريد و ترد کننده شيريني را با آن مخلوط کنيد. اجازه دهيد تا اين مخلوط نسبتا خنک شود و هر چند وقت يکبار آنرا هم بزنيد. با استفاده از يک چنگال شيرينيها را روي ظرف شکلات بگيريد و از لعاب شکلاتي بر روي آنها بريزيد و اجازه دهيد اضافي لعاب دورن ظرف شکلات بريزد. آنها را در يک سيني قرار دهيد و روي شيرينيها را با خلال پسته (خام) تزيين نماييد. به مدت 5 دقيقه شيرينيها را در يخچال قرار دهيد. (اين شيرينيها به مدت 3 روز در ظرفي دربسته و در يک رديف قابل نگه داري هستند.) با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد