غذاي اصلي/ «پاستايي» خوشمزه و تند و تيز با تره فرنگي
آخرين خبر/ چي لازم دارم: اسپاگتي سبوسدار : يک بسته هويج : دو عدد تره فرنگي : دو شاخه سير : دو حبه سينه مرغ : يک عدد نمک و فلفل : به ميزان لازم رب گوجهفرنگي : يک قاشق غذاخوري چطور بپزم: سير را خرد کنيد و روي حرارت قرار دهيد. هويج را که نگيني خرد و اضافه کنيد؛ کمي تفت دهيد. سينه مرغ را خرد کنيد، به هويج بيافزاييد و تفت دهيد. رب گوجهفرنگي، ترهفرنگي خردشده و نمک و فلفل را اضافه کنيد و هم بزنيد. اسپاگتي را در مقداري آب و نمک بپزيد، سپس آبکش کنيد و در ظرف مورد نظر بکشيد. روي آن مخلوط مرغ و ترهفرنگي و در صورت تمايل کمي هم پنير پيتزا بريزيد و سرو کنيد با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد