غذاي اصلي/ لازانياي مرغ، اسفناج و قارچ
برترين ها/ لازانيا يکي از غذاهاي لذيذي است که مي توانيد به سادگي سبزيجاتي مانند اسفناج را واردش کنيد که علاوه بر بالا رفتن ارزش غذايي طعمي جديد نيز به لازانيا بدهد. از ديگر موارد برجسته که در اين دستور پخت مورد استفاده قرار مي گيرد قارچ و مرغ است. از آنجايي که هميشه سعي ما بر اين است تا غذاهايي کامل را به شما آموزش دهيم در اين دستور پخت نيز مي توانيد تمام درشت مغذي ها را داشته باشيد هرچند پروتئين برجسته تر است. علاوه بر کربوهيدرات، پروتئين و چربي فيبر موجود در اسفناج و قارچ نيز کمک مي کند با خوردن اين لازانيا خوش طعم تا مدت زيادي احساس سيري داشته باشيد. مواد لازم: سه فنجان آب مرغ بدون نمک 675 گرم ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان، پاک کرده دو و يک دوم قاشق غذا خوري روغن زيتون يک و يک دوم فنجان پياز خرد شده سه قاشق غذا خوري سير خرد شده يک و يک دوم قاشق چاي خوري سير يک دوم قاشق چاي خوري آويشن خشک شده يک دوم قاشق چاي خوري فلفل قرمز خرد شده 280 گرم قارچ برش خورده 170 گرم اسفناج تازه اسپري پخت يا مقداري روغن يک و يک دوم فنجان شير 2 درصد چربي يک و يک دوم فنجان آرد همه منظوره يک چهارم فنجان جوز هندي 55 گرم پنير پيتزاي رنده شده ( حدود يک دوم فنجان ) 12 ورق لازانيا نجوشانده 140 گرم پنير ماتسرلا طرز تهيه: 1-آب مرغ را در يک ماهي تابه بزرگ روي حرارت متوسط رو به بالا به جوش بياوريد. مرغ را اضافه کنيد، حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد مرغ 18 تا 20 دقيقه يا تا زماني که کاملا بپزد بجوشد. مرغ را از ماهي تابه خارج کنيد، آب مرغ را کنار بگذاريد. وقتي مرغ به اندازه کافي خنک شد که بتوانيد به آن دست بزنيد، با دو چنگال تکه تکه اش کنيد. 2-يک ماهي تابه بزرگ را روي حرارت متوسط رو به بالا گرم کنيد. روغن اضافه کنيد، بچرخانيد تا ماهي تابه را چرب کند. پياز، سير، يک دوم قاشق چاي خوري نمک، آويشن، فلفل و قارچ را اضافه کنيد، 8 دقيقه تفتشان دهيد. اسفناج ها را آرام آرام اضافه کنيد هر بار که مقداري اضافه کرديد اجازه دهيد کمي بپزد و سپس مقداري ديگر را اضافه کنيد. ماهي تابه را از روي حرارت برداريد، مرغ را به آن اضافه کنيد. 3-فر را تا دماي 375 درجه فارنهايت ( 190 درجه سانتي گراد ) گرم کنيد. 4-دو ظرف پخت مربعي ( 8 اينچي ) را با اسپري پخت يا کمي روغن چرب کنيد. شير، آرد و جوز هندي را ترکيب کنيد، آنقدر بهم بزنيدشان تا نرم شوند. آب مرغي که کنار گذاشته بوديد را روي حرارت متوسط رو به بالا به جوش بياوريد. به آرامي ميکس شير را به ميکس آب مرغ اضافه کنيد، مرتب محتويات را بهم بزنيد. يک قاشق چاي خوري نمک باقي مانده را اضافه کنيد. به مدت 5 دقيقه يا تا زماني که ضخيم شود بپزيد، مرتب بهم بزنيد. ماهي تابه را از روي حرارت برداريد، پنير پيتزا را رويش بريزيد. يک دوم فنجان سس را کف هر کدام از ظرف هايي که چرب کرديد بريزيد، سپس روي هر کدام دو ورق لازانيا، يک و يک دوم فنجان ميکس مرغ، سه چهارم فنجان سس، و يک چهارم فنجان ماتسرلا قرار دهيد، مطمئن شويد ورق هاي لازانيا با سس پوشيده شده اند، يکبار ديگر لايه ها را با ورق لازانيا، ميکس مرغ و سس بپوشانيد. يکبار ديگر هم اين کار را با مواد باقي مانده تکرار کنيد. اطلاعات تغذيه اي: موادي که در اين دستور پخت گفته شد براي 12 وعده مي باشد. هروعده شامل يک قسمت از 12 قسمت مساوي اين لازانيا است. اطلاعاتي که در ادامه مي آيد مربوط به يک وعده از اين غذا است. کالري: 286 چربي در يک وعده: 10.2 گرم چربي اشباع در يک وعده: 3.5 گرم چربي غير اشباع در يک وعده: 4 گرم چربي داراي حلقه هاي غير اشباع در يک وعده: 1.3 گرم پروتئين در يک وعده: 23 گرم کربوهيدرات در يک وعده: 25 گرم فيبر در يک وعده: 2 گرم کلسترول در يک وعده: 67 ميلي گرم آهن در يک وعده: 3 ميلي گرم سديم در يک وعده: 523 ميلي گرم کلسيم در يک وعده: 238 ميلي گرم قند در يک وعده: 4 گرم با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد