غذاي اصلي/ دستور تهيه «پيتزا 4 فصل» در منزل
سوران/ چي لازم دارم: خمير پيتزاي آماده: يک عدد (بستگي به تعدادنفرات دارد) کنسرو ميگو: ۲۲۰ گرم قارچ: ۸ عد پنير پيتزا: ۱۲۵ گرم کنسرو ماهي کيلکا يا کولي: ۶۰ گرم آرتيشو (کنگر فرنگي): ۲ قوطي گوشت گوساله: ۱۲۵ گرم گوجه فرنگي متوسط: ۴ عدد نمک: نصف قاشق چايخوري آويشن: نصف قاشق چايخوري روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري ريحان، مرزه و جعفري: مقداري براي تزيين چطور بپزم: در مرحله اول کمي آرد روي سطح تميزيبپاشيد. خمير پيتزا را دو قسمت کرده و به قطر ۲۵سانتيمتر پهن کنيد. سيني فر را چرب کرده وخميرها را در آن قرار دهيد. حاشيه خمير را کميبه طرف داخل تا کنيد تا لبه آن کمي کلفتتر شودو تا زماني که مواد روي پيتزا را آماده ميکنيد،آن را در محل گرمي قرار دهيد. فر را روي۲۰۰درجه سانتيگراد (۴۰۰ درجه فارنهايت)گرم کنيد. در مرحله بعد آب قوطي آرتيشو و ميگو راخالي کنيد و آرتيشو را ۴ قسمت کنيد. قارچها رانيز شسته و ورقه ورقه کنيد. آن گاه گوشتها راباريک باريک بريده و پنير را رنده و هستههايزيتون را نيز بگيريد. هر کدام از ماهيهاي کيلکا رااز وسط نصف کنيد و روي گوجه فرنگيهاآبجوش بريزيد و بگذاريد ۳۰ ثانيه در آن باقيبماند. با ريختن آب سرد روي گوجهها، پوستشانرا به راحتي جدا کنيد. سپس گوجهها را به شکلنگيني خرد کنيد و در کاسهاي بريزيد و نمک وآويشن را به آن اضافه نماييد. در اين هنگام هر خمير را به ۴ قسمت تقسيمکنيد. يک قسمت را با ميگو و آرتيشو، يک قسمترا باقارچ و گوشت، قسمت سوم را با پنير، زيتون وماهي و قسمت آخر را با گوجه فرنگيها بپوشانيد.روغن را روي پيتزا بريزيد و بگذاريد به مدت ۳۵دقيقه، تا زماني که خمير برشته و طلايي شود، درفر بماند. وقتي نيمي از زمان پخت طي شد، جايسينيها را با هم عوض کنيد. در مرحله آخر پيتزا را چهار تکه کرده و باسبزيجات تازه تزيين کرده، گرم روي ميز بچينيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد