غذاي اصلي/ ته چين آلو و اسفناج با مرغ
جام نيوز/ چي لازم دارم: برنج ۲ پيمانه مرغ ۲۵۰ گرم اسفناج نيم کيلو آلو بدون هسته يا برگه قيسي ۱ ليوان پياز داغ ۳ قاشق غذا خوري زعفران دم کرده به ميزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم زرده تخم مرغ ۳ عدد ماست سفت ۲ قاشق غذاخوري پياز ۱ عدد روغن زيتون ۲ الي ۳ قاشق غذاخوري روغن حيواني در صورت تمايل چطوري درست کنم: برنج را با نمک و آب خيس کنيد . اسفناج پاک کرده و شسته شده را خرد کنيد و بدون آب روي حرارت گذاشته و نمک و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زيتون اضافه کنيد و صبر کنيد تا پخته شود و بعد از تبخير شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش کنيد و پياز داغ را اضافه کنيد . مرغ را با يک عدد پياز و نمک و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ريش ريش و از هم باز کنيد . در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشوييد و هسته را در آورده و با استفاده از کمي آب آنرا بجوشانيد تا نرم شود و چنانچه از برگه قيسي استفاده مي کنيد برگه ها را در آب خيسانده تا کمي نرم شود و خوب شسته تا عاري ازشن شود چون بعضي از برگه ها در سطح شان شن ريزه وجود دارد . برنج را به سبک کته روي حرارت گذاشته روغن زيتون اضافه کنيد و صبر کرده تا آبش تبخير شود يا برنج را آبکش کرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و يک الي دو قاشق روغن حيواني و برنج را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنيد. کف قابلمه را چرب کرده و نيمي از برنج را در آن ريخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف کنيد بعد به ترتيب يک لايه اسفناج و يک لايه مرغ و يک لايه آلو بچينيد و با پشت قاشق صاف کنيد و در آخر يک لايه ديگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف کنيد و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را به مدت سه ربع ساعت الي ۵۰ دقيقه دم بيندازيد با نگاه کردن به حاشيه برنج در قابلمه ميتوانيد رنگ ته چين را ببينيد و زمان مناسب براي کشيدن در ديس را انتخاب کنيد . با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد