برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

فوت آشپزي/ نکاتي در مورد تهيه مربا

منبع
سوران
بروزرسانی
فوت آشپزي/ نکاتي در مورد تهيه مربا
سوران/ 1- در تهيه مربا غلظت مربا يکي از عوامل مهم مي باشد، يعني مربا موقع جوشيدن بايد قوام آمده و مقدار غلظت شربت بايد اندازه باشد؛ اگر در اين کار تجربه اي نداريد، مي توانيد مربا را کمي غليظ برداريد چون اگر غليظ باشد چاره آن اين است که مقداري آب جوش در مربا ريخته و بگذاريد کمي جوشيده و مقدار کمي آبليمو به آن اضافه نموده و در بطري ريخته و جهت مصرف نگهداري نماييد. ولي اگر رقيق باشد مربا کپک زده و علاج آن اين است که کپک را از روي آن برداشته و آن را بجوشانيم و يا مقداري شکر به آن اضافه نموده و بجوشانيم که بدين ترتيب کپک از بين رفته و ديگر کپک نخواهد زد. 2- در مرباهايي که احتياج به آب آهک دارد طريقه کار بدين ترتيب است که آهک را در آب خيس نموده و وقتي کاملاً حل شد، مي گذاريم تا خوب ته نشين شود، آب زلال آن را براي مصرف بر مي داريم. 3- براي مرباهايي که با ميوه درست مي کنيد بايد در انتخاب ميوه کاملاً دقت نماييد که ميوه ها سالم، تازه و بدون لک و کمي سفت تر باشند و ميوه هايي که ترش نيستند بايد از مقداري آبليمو يا جوهر ليمو در آن استفاده نمود تا کپک نزند. 4- در تهيه مربا مقدار مواد داخل شربت بايد به اندازه اي باشد که مواد بتوانند در داخل شربت مربا شناور باشند، يعني اين که مقدار شربت بايد زيادتر از مقدار مواد داخل آن باشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد