غذاي اصلي/ دستوري ساده براي پخت پاي مرغ و سبزيجات
برترين ها/ در اين مطلب طرز تهيه پاي مرغ و سبزيجات را به شما آموزش داده ايم. خمير اين پاي را به راحتي ميتوانيد درست کنيد. مزه داخل آن هم بسيار خوشمزه است. چي لازم دارم: • آرد: ۲۵۰ گرم • کره: ۱۰۰ گرم • شير: يک سوم پيمانه • نمک: به ميزان لازم • بيکينگ پودر: يک دوم قاشق چايخوري • زرده تخم مرغ: ۲ عدد • فيله مرغ (پخته و خرد شده): ۲۰۰ گرم • هويج (پخته و نگيني خرد شده): ۱۰۰ گرم • قارچ: ۲۵۰ گرم • فلفل دلمه اي رنگي (خرد شده): ۱ عدد • ذرت تازه: ۱۰۰ گرم • سس سفيد: ۱ پيمانه • فلفل قرمز: به ميزان لازم چطور بپزم: ۱. کره، آرد، يک هشتم قاشق چايخوري نمک و بيکينگ پودر را داخل کاسه اي ريخته و با هم مخلوط کنيد. بعد با نوک انگشت ورز دهيد تا به صورت خرده نان درآيد. سپس به ترتيب ۱ عدد زرده تخم مرغ و شير را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط کنيد تا به صورت خمير درآيد. بعد آن را به مدت ۱۵ دقيقه در يخچال قرار دهيد تا استراحت کند. ۲. با استفاده از وردنه اي خمير را روي سطح صافي پهن کنيد و داخل قالب تارت بريزيد. ۳. براي تهيه مواد دروني؛ سس سفيد، فيله مرغ، هويج، قارچ، فلفل دلمه اي، ذرت، نمک و فلفل قرمز را ريخته و مخلوط کنيد. ۴. مواد دروني را روي خمير بريزيد. اضافه هاي خمير را روي سطح صافي باز کنيد و به صورت نوارهاي باريکي برش بزنيد. سپس روي تارت را با آن بپوشانيد. ۵. يک عدد زرده تخم مرغ و مقداري نمک را با هم مخلوط کنيد و با استفاده از چنگالي بزنيد و به وسيله قلم مويي روي خمير بماليد. ۶. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم شده، حدود ۴۰ دقيقه قرار دهيد تا بپزد، سپس برش زده و سرو کنيد. روش تهيه سس سفيد: ۲ قاشق سوپخوري کره را روي حرارت متوسط ذوب کنيد. سپس ۲ قاشق سوپخوري آرد، يک چهارم قاشق چايخوري نمک، يک هشتم قاشق چايخوري فلفل سياه را به آن اضافه کنيد. بعد ۱.۵ پيمانه شير (يا ۱ پيمانه خامه) را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهيد تا غليظ و حبابدار شود. بعد ۱ دقيقه ديگر بجوشانيد و استفاده کنيد. (با اين ميزان مواد ۱.۵ پيمانه سس سفيد خواهيد داشت.) با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد