غذاي اصلي/ هات داگ موميايي با طرح و مزه متفاوت!
آخرين خبر/ چي لازم دارم: آرد (الک شده): ۵۰۰ گرم روغن مايع: يک دوم پيمانه + به ميزان لازم خمير مايه: ۱ ق سوپ خوري شکر: ۱ ق سوپ خوري تخم مرغ: ۱ عدد شير: ۱۲۵ سي سي (يا يک دوم پيمانه) آب ولرم: يک دوم پيمانه زرده تخم مرغ: ۱ عدد سوسيس: ۲۴ عدد نمک: ۱ ق چ سس خردل: به ميزان لازم چطوري بپزم: خمير مايه، شکر و آب ولرم را درون ظرفي ريخته و با استفاده از قاشقي با هم مخلوط کنيد و روي آن را بپوشانيد. سپس آن را حدود ۱۰دقيقه در محيطي گرم قرار دهيد تا پف کرده و به عمل آيد. آرد و نمک راداخل کاسه اي ريخته و مخلوط کنيد. بعد تخم مرغ، شير و يک دوم پيمانه روغن را به همراه خمير مايه (آماده شده) به آن افزوده و خوب مخلوط کنيد تا به صورت خميري درآيد که حالت چسبندگي نداشته باشد. خمير را حدود ۵ دقيقه ورز دهيد و روي آن را بپوشانيد. سپس حدود ۶۰ دقيقه در محيط گرم قرار دهيد تا حجم آن دو برابر شود (فراموش نکنيد که آن را داخل ظرف بزرگي آماده کنيد تا بعد از حجيم شدن، از آن بيرون نريزد). خمير را روي سطح صاف و آرد پاشي شده، پهن کنيد. سپس نوارهايي (خمير را بيش از حد نازک نکنيد، در غير اين صورت موقع پخت در فر پاره مي شود) به عرض ۲ سانتي متر از آن جدا کرده، بعد دور سوسيس ها بپيچيد (در حين کار دقت کنيد هيچ قسمتي از خمير کشيده و نازک نشود). سپس با استفاده از قلم مويي روي آن ها زرده تخم مرغ بماليد. در قسمت بالاي هر کدام از آن ها ۲ عدد دانه فلفل به عنوان چشم قرار دهيد. دست پيچ هاي آماده شده را به صورت خوابيده، داخل سيني فر که از قبل روي آن کاغذ روغني کشيده و با مقداري روغن مايع چرب شده، با فاصله بچينيد و به آن ۱۵ دقيقه استراحت دهيد. سيني را در طبقه وسط فر از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم شده به مدت ۲۰ دقيقه (يا تا زماني که پخته و طلاي رنگ شود) قرار د هيد. پس از سردشدن از سيني جدا کرده و با سس خردل سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد