غذاي اصلي/ دلمه باقالي و گوشت بوقلمون را امشب امتحان کنيد
ايران/ چي لازم دارم: گوشت بوقلمون چرخ کرده........................................ 400 گرم (مىتوانيد از هر نوع گوشت ديگر جايگزين کنيد) برنج............................................................يک و نيم پيمانه پلوپز باقالي...................................................................يک و نيم پيمانه کشمش پلويى.....................................................سه چهارم پيمانه ترخون، مرزه و شويد خشک از هر کدام سه قاشق غذاخورى رب گوجه فرنگي از هر کدام سه قاشق غذاخورى زردچوبه، نمک و فلفل سياه آسياب شده به ميزان لازم روغن زيتون و برگ مو به ميزان لازم پياز يک عدد مواد لازم براي تهيه چاشنى: سرکه يک ليوان آبجوش و زعفران دم کرده در مجموع يک ليوان شکر 10 قاشق غذاخورى چطور بپزم: پياز را نگينى خرد کرده، در کمى روغن زيتون تفت مى دهيم تا طلايى شود. گوشت و ادويهها را اضافه مى کنيم و پس از تغيير رنگ گوشت، رب و نمک را افزوده و تفت مى دهيم. (اگر از گوشت بوقلمون استفاده کرديد، قبل از اضافه کردن رب يک فنجان آبجوش نيز اضافه مىکنيم تا گوشت کاملاً بپزد). کشمش را چند دقيقه اى با مواد مى پزيم سپس سبزي را اضافه مى کنيم و از روى شعله برمىداريم. باقالي را مى پزيم، برنج را همراه کمى نمک اضافه کرده و مى جوشانيم، نيم پز آبکش مىکنيم و با مواد گوشتى مخلوط مى کنيم. برگ مو را شسته، يک دقيقه در آبجوش جوشانده و آبکش مى کنيم. اگر برگ بزرگ بود از يک برگ در غير اين صورت دو برگ را کنار هم قرار داده و از مواد وسط آن ريخته و مى بنديم. دلمهها را بدون فاصله کنار هم در قابلمه مىچينيم. شکر را در سرکه و آبجوش و زعفران دم کرده حل کرده و چاشنى مورد نظر را روى دلمهها مىريزيم. پس از جوشيدن با شعله ملايم زمان مى دهيم تا دلمهها بپزند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد