برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

سوپ و آش/ طرز تهيه «آش خشکبار»

منبع
برترين ها
بروزرسانی
 سوپ و آش/ طرز تهيه «آش خشکبار»
برترين ها/ چي لازم دارم: سبزي آش يا سبزي تره کوهي نيم کيلو عدس نصف پيمانه نخود يک پيمانه لوبيا يک پيمانه گوشت با استخوان 200 گرم پياز يک عدد برگه زردآلو نصف پيمانه آلبالو خشکه نصف پيمانه برگه هلو نصف پيمانه آلوي ترش خشک نصف پيمانه رشته آشي نمک فلفل زردچوبه سرکه 2 تا 3 قاشق غذاخوري شيره انگور (سوغات ملاير) به اندازه پياز يا نعنا يا سير داغ براي تزيين چطوري درست کنم: 1. حبوبات را از شب قبل خيس مي‌کنيم. 2. خشکبار را نيز قبل از پخت خيس مي‌کنيم. گوشت يا قلم را با حبوبات و پياز و فلفل و زردچوبه در آب مي‌پزيم. 3. در بيست دقيقه آخر خشکبار و سبزي را به آبگوشت اضافه کرده و بهم مي‌زنيم. 4. اگر لعاب آش کم بود دو تا سه قاشق غذاخوري برنج اضافه مي‌کنيم. 5. رشته آشي را نيز اضافه مي‌کنيم. 6. در آخر سرکه را با شيره اضافه مي‌کنيم. اگر شيره موجود نبود بجاي آن کمي شکر به سرکه اضافه مي‌کنيم. روي آش را با پياز و نعنا و سير داغ تزيين مي‌کنيم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد