برترین ها/ این نان سنتی که بیشتر در شهرهای کوهستانی شمال الجزایر رایج است همراه با سس ویژه فلفل بسیار مورد توجه مردم این نواحی قرار دارد و مناسب برای مصارف گوناگون به‌ویژه همراه با نیمرو است.
چی لازم دارم:
2عدد فلفل دلمه ای قرمز
4عدد گوجه فرنگی
900گرم آرد سمولینا
3فنجان آب
4قاشق غذاخوری روغن زیتون برای استفاده خام
6قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سرخ کردن
4حبه سیر خرد شده
1عدد فلفل سبز خردشده
نمک به میزان لازم
چطور بپزم:
1. فر گاز را روشن کنید و بگذارید تا خوب داغ شود. سپس فلفل و گوجه فرنگی را روی یک کاغذ نسوز یا ورقه آلومینیوم قرار دهید و حدود 8دقیقه در فر بگذارید. چندین بار فلفل و گوجه را برگردانده تا تمام بخش‌های آنها خوب کباب شوند. سیاه شدن پوست‌شان مهم نیست ؛ چه بسا این طوری آسان‌تر پوست کنده‌شوند. پس از 8دقیقه آنها را از فر بیرون می‌آوریم و پوست، دانه و مغز فلفل و گوجه فرنگی را خارج می‌کنیم.
2. در یک کاسه کوچک یک قاشق روغن زیتون را با آتش متوسط داغ کنید. فلفل سبز تند و سیر را به آن بیفزایید و تفت دهید.
3. سپس فلفل سبز و سیر را خارج کنید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی مخلوط کنید. این مخلوط را با یک چاقو خرد کنید تا چیزی شبیه به یک سس حاصل آید.
4. سمولینا را در یک کاسه با نمک و چهار قاشق روغن زیتون مخلوط کرده و روی آتش گاز قرار دهید و کم کم به آن آب بیفزایید. در همین زمان مخلوط مزبور را با دستان خود ورز دهید تا خمیری حاصل شود که نه چسبناک و نه سفت باشد و در ضمن بتوان آن‌را با دست به بخش‌هایی تقسیم کرد. در این زمان آن‌را به شش بخش تقسیم و شش قطعه به شکل توپ ایجاد می کنیم.
5. در یک ماهیتابه بزرگ برای هرکدام از توپ های خمیر یک قاشق غذاخوری روغن بریزید تا داغ شود و سپس توپ را که به صورت ورقه‌های گرد (نازک نباشد) در آورده‌اید، در آن به نوبت تفت دهید تا بر سطح خمیر لکه‌های قهوه ای پدیدار و ترد شوند. سپس آنها را از ماهیتابه خارج کنید و در یک پارچه یا کاغذ جاذب روغن به‌مدت کمی قرار دهید.
6. نان آماده است و آن‌را در سسی که از قبل آماده کرده‌اید بزنید و نوش جان کنید. اگر دوست داشتید روی سس را با چند پر سبزی ترجیحا جعفری و اندکی پیاز خرد شده بیارایید.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید