برترين ها/ اين نان سنتي که بيشتر در شهرهاي کوهستاني شمال الجزاير رايج است همراه با سس ويژه فلفل بسيار مورد توجه مردم اين نواحي قرار دارد و مناسب براي مصارف گوناگون به‌ويژه همراه با نيمرو است.
چي لازم دارم:
2عدد فلفل دلمه اي قرمز
4عدد گوجه فرنگي
900گرم آرد سمولينا
3فنجان آب
4قاشق غذاخوري روغن زيتون براي استفاده خام
6قاشق غذاخوري روغن زيتون براي سرخ کردن
4حبه سير خرد شده
1عدد فلفل سبز خردشده
نمک به ميزان لازم
چطور بپزم:
1. فر گاز را روشن کنيد و بگذاريد تا خوب داغ شود. سپس فلفل و گوجه فرنگي را روي يک کاغذ نسوز يا ورقه آلومينيوم قرار دهيد و حدود 8دقيقه در فر بگذاريد. چندين بار فلفل و گوجه را برگردانده تا تمام بخش‌هاي آنها خوب کباب شوند. سياه شدن پوست‌شان مهم نيست ؛ چه بسا اين طوري آسان‌تر پوست کنده‌شوند. پس از 8دقيقه آنها را از فر بيرون مي‌آوريم و پوست، دانه و مغز فلفل و گوجه فرنگي را خارج مي‌کنيم.
2. در يک کاسه کوچک يک قاشق روغن زيتون را با آتش متوسط داغ کنيد. فلفل سبز تند و سير را به آن بيفزاييد و تفت دهيد.
3. سپس فلفل سبز و سير را خارج کنيد و با فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي مخلوط کنيد. اين مخلوط را با يک چاقو خرد کنيد تا چيزي شبيه به يک سس حاصل آيد.
4. سمولينا را در يک کاسه با نمک و چهار قاشق روغن زيتون مخلوط کرده و روي آتش گاز قرار دهيد و کم کم به آن آب بيفزاييد. در همين زمان مخلوط مزبور را با دستان خود ورز دهيد تا خميري حاصل شود که نه چسبناک و نه سفت باشد و در ضمن بتوان آن‌را با دست به بخش‌هايي تقسيم کرد. در اين زمان آن‌را به شش بخش تقسيم و شش قطعه به شکل توپ ايجاد مي کنيم.
5. در يک ماهيتابه بزرگ براي هرکدام از توپ هاي خمير يک قاشق غذاخوري روغن بريزيد تا داغ شود و سپس توپ را که به صورت ورقه‌هاي گرد (نازک نباشد) در آورده‌ايد، در آن به نوبت تفت دهيد تا بر سطح خمير لکه‌هاي قهوه اي پديدار و ترد شوند. سپس آنها را از ماهيتابه خارج کنيد و در يک پارچه يا کاغذ جاذب روغن به‌مدت کمي قرار دهيد.
6. نان آماده است و آن‌را در سسي که از قبل آماده کرده‌ايد بزنيد و نوش جان کنيد. اگر دوست داشتيد روي سس را با چند پر سبزي ترجيحا جعفري و اندکي پياز خرد شده بياراييد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد