سوپ و آش/ با آش لپه، پروتئين بيشتري مصرف کنيد
خراسان/ چي لازم دارم: لپه - نصف پيمانه گوشت چرخ کرده يا سويا - يک پيمانه خرده برنج - نصف پيمانه عدس - نصف پيمانه سبزي آش- يک کيلوگرم نعناع و جعفري - 200 گرم روغن زيتون - به ميزان لازم آب - به ميزان لازم نمک وزردچوبه - به ميزان لازم چطور بپزم: لپه خيس کرده را يک ساعت بپزيد،اگر از سويا استفاده مي کنيد آن را نيز به مدت نيم ساعت با آب و زردچوبه و برنج جداگانه بپزيد و پس از پخته شدن، لپه، عدس و سبزي ها را به آن اضافه کنيد و به مدت لازم با حرارت ملايم طبخ دهيد. بايد مراقب باشيد که ته نگيرد و با فاصله اي نه چندان زياد آن ها را هم بزنيد. پس از آماده شدن با روغن زيتون ميل کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد