غذاي اصلي/ پلوي زعفراني با کوفته اسپايسي را زيبا ديزاين کنيد
برترين ها/ هميشه پلوي زعفراني طرفدارن زياد و خاص خود را داشته است. در اين مطلب طرز تهيه يک پلوي زعفراني خوشمزه با کوفته اسپايسي را به شما آموزش مي دهيم. چي لازم دارم: مواد لازم کوفته: گوشت (چرخ کرده): 500 گرم پياز کوچک (خرد شده): 1 عدد سير: 4 حبه نان تست (خرد شده): 2 عدد شير: به مقدار لازم زيره (پودر شده): 1 ق چ فلفل سياه (پودر شده): يک دوم ق چ فلفل قرمز (پودر شده): 3 ق چ نمک: به مقدار لازم روغن زيتون: 80 گرم مواد لازم پلو: برنج: يک و يک دوم پيمانه زعفران (دم کرده): به مقدار لازم آب داغ: يک پيمانه روغن زيتون: 2 ق س فلفل قرمز (خرد شده): 3 عدد نمک: به مقدار لازم آب مرغ: 2 پيمانه چطور بپزم: 1. گوشت چرخ کرده، پياز خرد شده و سير له شده را با هم مخلوط کنيد. نان هاي تست را خرد کرده و در مقداري شير قرار دهيد تا خيس خورده و نرم شوند، سپس زير، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمک به مواد اضافه و مخلوط کنيد. 2. مواد را به خوبي روز دهيد و گلوله هاي کوچکي از آن جدا کنيد روغن زيتون را در ظرف مناسبي روي حرارت گرم کنيد. کوفته ها را در روغن سرخ کنيد تا کاملا برشته شوند، سپس آنها را روي پارچه کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي شان گرفته شود. 3. براي تهيه پلو، برنج يک پيمانه و آب داغ را حدود 15 دقيقه در ظرف مناسبي روي حرارت قرار دهيد تا آب برنج کشيده شود. 4. روغن زيتون را در ظرف جداگانه گرم کرده و فلفل قرمز خردشده را حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد سپس به آن برنج اضافه کنيد. حدود 10 دقيقه به پخت ملايم مواد ادامه دهيد. 5. زعفران دم کشيده، آب مرغ و نمک را اضافه کنيد. هنگامي که آب مرغ به جوش آمد کوفته ها را اضافه کنيد و به پخت مواد روي حرارت ملايم ادامه دهيد تا آب بخار شود و برنج دم بکشد. سپس سرو کنيد. نکته: در صورت تمايل به جاي فلفل قرمز مي توانيد از بادام پرک شده و برشته شده استفاده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد