برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه يک «کشک بادمجان» خوشمزه

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه يک «کشک بادمجان» خوشمزه
برترين ها/ از هرچه بگذريم، از کشک بادمجان نمي توان گذشت. اگرچه مقدار روغن مصرفي در آن در مقايسه با ديگر غذاها بسيار بيشتر است، اما با اين حال همچنان جزو غذاي مورد علاقه عده زيادي محسوب مي شود. مواد لازم: بادمجان متوسط ۴ عدد پياز متوسط ۱ عدد سير ۲ حبه زعفران دم کرده ۱/۲ استکان مغز گردو ۱۰۰ گرم نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوري کشک ۵ قاشق غذا خوري طرز تهيه: 1-بادمجانها را پوست بگيريد ، برش عمودي بزنيد ، بشوئيد و نمک بزنيد و بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شود . بعد از خشک کردن بادمجانها ، آنها را در مقداري روغن سرخ کنيد و بعد از سرخ شدن ، روي حوله آشپزخانه يا دستمال کاغذي ضخيم بچينيد تا روغن اضافه آنها گرفته شود . 2-پياز را خلال خرد کنيد و در مقداري روغن همراه با کمي زردچوبه سرخ کنيد . وقتي پياز طلايي شد ، سيرها را رنده کنيد و به پياز اضافه کنيد ، بعد از چند دقيقه نيمي از نعناع خشک را داخل تابه بريزيد و هم بزنيد . 3-بادمجانها را بکوبيد و داخل تابه بريزيد و بعد از مخلوط کردن مواد ، ۲ ليوان آب جوش داخل تابه بريزيد و درب تابه را ببنيد . حرارت زير تابه را ملايم کنيد و بگذاريد مخلوط به مدت ۳۰ دقيقه با حرارت ملايم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود . 4-مغز گردو را آسياب کنيد و بعد از ۳۰ دقيقه که مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقيمانده نعناع خشک ، به تابه اضافه کنيد و خوب هم بزنيد . 5-اگر آب غذا کشيده شده بود حداکثر ۱ ليوان آب جوش داخل ظرف بريزيد . درب ظرف را ببنيد و ۱۰ دقيقه ديگر زمان دهيد تا گردو و مواد خوب مخلوط شوند . 6-بعد از ۱۰ دقيقه ۳ قاشق غذا خوري کشک را همراه زعفران دم کرده به مواد اضافه کنيد و مواد را هم بزنيد، درب ظرف را باز بگذاريد و حرارت زير تابه را کمي بالا ببريد تا آب اضافه کشک کشيده شود . 7-بعد از اينکه آب کشک کشيده شد ، زير تابه را خاموش کنيد ، درب تابه را ببنيد و ۱۵ دقيقه اجازه دهيد تا مواد روي شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابيفتند . ( دقت کنيد که حتما موقع جا افتادن غذا ، شعله زير تابه را خاموش کنيد و درب آن بسته باشد ) و بعد غذا را در ظرف مناسب بکشيد و سرو کنيد . با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد