غذاي ملل/ ميگو کريسپي و پاستا، پيشنهاد شيک فردا
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ۱و۱/۴ فنجان استاک مرغ ۱۱۳ گرم پاستا ۱۲۰ گرم ميگو پاگ شده ۱/۲ پيمانه خامه زده شده ۱/۲ قاشق چايخوري ادويه 1 قاشق چايخوري نمک 1 قاشق چايخوري پودرفلفل 2 قاشق غذاخوري آرد 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري کره چطور بپزم: ميگو را با نمک وفلفل مزه دارکنيد.۱ قاشق آرد را روي ميگو بپاشيد تا تمام ميگو آغشته شود.سپس شير را روي ميگو آردي شده اسپري کنيد.کره وروغن را توي تابه بريزيد وروي حرارت گذاشته تا داغ شود.ميگو را توي تابه بريزيد وسرخ کنيد.در تابه کمي روغن ريخته خامه را با ادويه ها توي تابه بريزيد و۱ قاشق آرد ذرت را با ۴ قاشق آب ترکيب ومخلوط کنيد.تا صاف شود.سپس به خامه زده شده با ادويه اضافه کنيد تا سس غليظ شود.سپس مي توانيد با انواع پاستا ها ميل کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد