سيمرغ/
چي لازم دارم:
آرد يک کيلو
روغن جامد يا کره 400 الي 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 200 گرم
شير به همراه کمي آب نصف ليوان
هل و وانيل به ميزان لازم
مواد لازم براي وسط کلمپه:
خرماي بدون هسته 400 گرم
مغز گردوي خورد شده 200 گرم
هل، قلمفور و جوزهندي به ميزان لازم
باديون و زنجبيل به ميزان لازم
پودر پسته براي تزيين به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانيل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . اين مواد را خوب مخلوط کنيد و بعد از آن مخلوط شير و آب را بيا فزاييد تا خمير لطيف و نرمي به دست آيد.
مواد داخل کلمپه را کاملا يکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذاريد.
به دو روش مي توانيد کلمپه را قالب زده و آماده کنيد:
روش اول : خمير را با وردنه روي سطحي صا ف پهن کرده و با ته فنجان يا ليوان به شکل دايره هاي هم اندازه در آوريد و پس از آن که مواد خرمايي که به شکل گلوله هاي کوچک در آورده ايد را وسط آن گذاشتيد يک دايره ي خميري را روي آن قرار داده و دور آن را ببنديد و مثل خمير قطا ب بپيچيد.
روش دوم: خميرها را با دست گلوله اي شکل کرده، کف دست پهن کنيد و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببنديد و سپس با استفاده از قالبهاي مخصوص کلمپه روي آن را قالب بزنيد .
وقتي همه ي کلمپه ها پيچيده و آماده شدند آنها را داخل سيني فر چيده و در طبقه ي وسط و با دماي 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقيقه گذاشته و پس از پخته شدن روي آن را با پودر پسته تزيين کنيد و بگذاريد سرد شده ، سپس نوش جان کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار