غذاي اصلي/ پيتزايي رنگين براي سفره شما
ايران کوک/ پيتزاي سبزيجات سرشار از عطر و طعم سبزيجات تابستاني است. رنگهاي شاد اين پيتزا زيباييبخش سفرههاي شماست و عطر آن در حين پخت در فر فوقالعاده است. فقط بايد مراقب آن باشيد که قبل از زمان سرو طاقتتان را از دست ندهيد در غير اين صورت ممکن است نصف پيتزا به سر سفره نرسيده تمام شود! پيتزاي سبزيجات آسان يک غذاي سبک تابستاني است که شايد اسم پيتزا به درستي آن را تعريف نکند، چون در آن به جاي خمير از نان معمولي استفاده ميشود. ميتوانيد از نانهاي گرد کوچک استفاده کنيد يا اين که نان بزرگي را به صورت قطعات مستطيلي (يا هر شکل ديگري که دوست داريد) کوچک در آوريد و سبزيجات و پنير را روي آنها بچينيد. تهيه اين پيتزاي سبزيجات بسيار راحت و سريع است. در عرض نيم ساعت غذاي خوش آب و رنگ خوش مزه شما آماده ميشود. پس اگر به دنبال اين هستيد که بدون فدا کردن طعم و زيبايي غذا، کمي در زماني که صرف آشپزي ميکنيد صرفهجويي کنيد، اين پيتزاي سبزيجات گزينه خوبي است. چي لازم دارم (براي 4 نفر): نان 4 تکه پنير خامهاي 110 گرم سس پستو 60 گرم فلفل دلمهاي زرد يا قرمز 1/2 ذرت (کنسروي يا پخته) 85 گرم گوجه 1 عدد پيازچه 3 عدد پنير موزورلاي رنده شده 100 گرم پنير گودا رنده شده 50 گرم ريحان تازه براي تزيين دلخواه چه جوري درست ميشه: فر را با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود. پنير خامهاي را در کاسهاي بريزيد و دو سه دقيقه خوب هم بزنيد (ترجيحاً با همزن برقي) تا خوب نرم شود. نانها را روي يک سيني فر بچينيد. روي آنهاپنير خامهاي بماليدو سپس يک لايه سس پستو روي آنها بماليد. بعد از آن نوبت به چيدن سبزيجات روي پستو ميرسد. اول از همه فلفل دلمهاي و پيازچه را خرد کنيد. سپس گوجه را به صورت ورقههاي نازک درآوريد. ورقههاي نازک گوجه را به طور منظم روي پستو بچينيد. بعد از آن فلفل دلمهاي و پيازچه خرد شده و ذرت را روي آن بپاشيد. سعي کنيد سبزيجات به طور يکنواخت روي نان پخش شود. در آخر هم روي سبزيجات را با پنيرهاي رنده شده بپوشانيد. ميتوانيد کمي ريحان خرد شده هم روي پنير بريزيد. سيني را به مدت ۱۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير ذوب شود. بعد از خارج کردن از فر کمي صبر کنيد پيتزاها خنک شوند سپس آنها را سرو کنيد. ميتوانيد روي پيتزاي سبزيجات را با ريحان تازه تزيين کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد