غذاي ملل/ با غذاي عربي مجبوس طعم متفاوتي تجربه کنيد
نيک صالحي/ مجبوس يا مکبوس يک غذاي عربي مي باشد که مخلوطي از پلو با ادويه هاي مختلف بهمراه مرغ مي باشد. با درست کردن اين غذا طعم و مزه اي متفاوت را تجربه مي کنيد. چي لازم دارم: برنج 4 پيمانه مرغ 4 تکه پياز 1 عدد، نگيني ريز شده گوجه فرنگي 5 تا 4 عدد رنده شده تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري رازيانه 1/2 قاشق چايخوري زيره سبز 1 قاشق چايخوري فلفل سياه نکوبيده 1 قاشق مرباخوري ميخک درسته 3 تا 5 عدد چوب دارچين 2 عدد هل درسته 5 دانه زردچوبه 1 قاشق چايخوري نمک به مقدار لازم چطور بپزم: مرحله 1 – تکه هاي مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچين، 3 عدد از ميخک درسته، فلفل سياه نکوبيده، هل و رنده گوجه فرنگي روي حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهيد تا پخته شود بطوريکه آب آن تمام نشود. مرحله 2 – مرغ ها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقيمانده را براي پخت برنج کنار بگذاريد. ادويه هاي درسته را از آب مرغ جدا نکنيد تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعي بخود بگيرد. مرحله 3 – تخم گشنيز، رازيانه، ميخک و زيره سبز را با يکديگر آسياب کرده و کنار بگذاريد. مرحله 4 – برنج را که از قبل شسته و خيس کرده ايد با آب مرغ پيمانه کرده و روي حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود. مرحله 5 – مرغ ها را بهمراه 1 قاشق چايخوري از ادويه هاي آسياب شده لا به لاي برنج داده و دم کنيد، يعد از اينکه برنج دم کشيد آنرا در ظرف مورد نظر کشيده و سرو نمائيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد